Politistii sunt acuzati ca au batut un tanar si l-au dus la nebuni

Incident grav la Sighetu Marmatiei. O femeie acuza public pe facebook mai multi agenti ai Politiei Municipiului Sighetu Marmatiei ca i-ar fi batut fiul fara motiv.

"Asa bate Politia din Sighetu Marmatiei dupa care te duce pe sus la nebuni. Mi-ati spart si usa. Am si video cum s-a intamplat tot. Nu ati avut mandat" scrie femeie pe pagina de socializare.

"Fiul meu era in pijama cand au venit. Au spart usa si l-au luat pe sus. Au spus ca a sarit cu cutitul la ei. Nici vorba. Fiul meu era in pijama. Mi-au spart usa metalica si l-au tras afara. Acolo l-au batut si l-au dus la nebuni. Astazi mi s-a spus ca l-au arestat" ne-a declarat mama baiatului.

Actualizare – IPJ Maramures

Ieri dimineata, la ora 04.15, politistii din Sighetu Marmatiei au fost sesizati ca intr-un apartament de pe strada Unirii se da o petrecere si mai multi tineri se manifesta zgomotos, tulburand linistea publica.

De urgenta, la fata locului s-a deplasat patrula de ordine si siguranta publica care a constatat ca cele sesizate se confirma. In apartament se aflau mai multe persoane, iar proprietarul, in varsta de 35 de ani, era in stare de ebrietate si se manifesta violent verbal si fizic. Acesta a refuzat sa colaboreze, a adresat cuvinte si expresii jignitoare si i-a amenintat pe politisti, avand in maini un cutit. Conform procedurilor legale politistii l-au imobilizat, incatusat si condus la sediul politiei.
Intrucat a continuat sa aiba un comportament recalcitrant, politistii au dispus internarea sa la Spitalul din Sighetu Marmatiei.

In cauza a fost intocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de ultraj, iar azi, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Sighet Marmatiei a dispus prezentarea sa instantei cu propunere de arestare preventiva.

Politistii au continuat verificarile si au identificat alte sase persoane care s-au aflat in imobil, toate fiind sanctionate contraventional pentru incalcarea prevederilor Ordonantei Militare si pentru tulburarea ordinii si linistii publice.

Comenteaza cu Facebook

Au fost sanctionate 68 de persoane care nu au respectat interzicerea deplasarii in afara locuintei/gospodariei, in conformitate cu prevederile ordonantei militare
Citeste
Total bolnavi – 7
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.