Politistii au impartit masti de protectie lapusenilor

Azi, la Targu Lapus, politistii au fost alaturi de cetateni incurajandu-i sa respecte in continuare masurile dispuse de autoritati pentru prevenirea raspandirii virusului. Cu cei cu care au discutat, politistii au accentuat importanta folosirii mastilor de protectie, in special cand merg la cumparaturi, cand discuta de aproape cu cineva, cand sunt raciti. De asemenea, politistii au subliniat necesitatea schimbarii frecvente a mastilor, si pentru aceasta le-au oferit celor cu care s-au intalnit masti de schimb.

Ne apropiem de 1 Mai, Ziua Internationala a Muncii, care este sarbatorita de obicei prin iesiri la iarba verde, gratare si petreceri. Anul acesta, toti trebuie sa abordam altfel aceasta zi si sa respectam distantarea sociala, sa respectam Ordonantele Militare si sa ramanem acasa. Va reamintim principalele masuri pentru siguranta dumneavoastra:

Pastrati distantarea sociala, evitati aglomeratiile si nu transformati aceste zile in curse pentru cumparaturi. Respectati indicatiile din magazine, orarul de deplasare si aveti grija de sanatatea dumneavoastra.

Parcurile sunt si raman inchise.
Sanctiunile pentru nerespectarea Ordonantelor sunt de la 2.000 la 20.000 de lei.

In toata aceasta perioada, se actioneaza cu efective marite. Alaturi de politistii rutieri si de ordine publica, luptatorii Serviciului pentru Actiuni Speciale si Grupa Canina se vor afla in strada, pentru un raspuns prompt la orice eveniment care poate afecta ordinea si linistea publica.
Va dorim sanatate si un sfarsit de saptamana linistit!

Vremea exacta in Maramures, vineri, 1 mai
Citeste
Baimarean retinut dupa ce a spart impreuna cu un tanar din cluj doua aparate de cafea
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.