Baimarean retinut dupa ce a spart impreuna cu un tanar din cluj doua aparate de cafea

Politistii clujeni au depistat si retinut pentru 24 de ore, doi tineri de 18, respectiv 20 de ani, din localitatea Floresti, judetul Cluj si municipiul Baia Mare, judetul Maramures, banuiti de savarsirea infractiunii de tentativa la furt calificat.

In urma cercetarilor, s-a stabilit faptul ca, la data de 21 aprilie, in jurul orei 02.00, tanarul de 18 ani ar fi sustras cutia cu bancnote din interiorul unui aparat de cafea, de pe raza cartierului Manastur, cauzand un prejudiciu de circa 6.000 de lei.

Totodata, la data de 26 aprilie a.c., in jurul orei 05.00, cei doi ar fi distrus un aparat de cafea din cartierul Manastur, cu intentia de a sustrage bani din acesta, nereusind insa, cauzand un prejudiciu de aproximativ 1.500 de lei.

Pana in prezent, prejudiciile cauzate nu au fost recuperate.

In continuare, politistii efectuaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de tentativa la furt calificat si furt calificat, fapte prevazute si pedepsite de Codul penal.

Cei in cauza au fost prezentati magistratilor, care au dispus continuarea cercetarilor fata de acestia sub control judiciar, pentru o perioada de 60 de zile.

Comenteaza cu Facebook

Politistii au impartit masti de protectie lapusenilor
Citeste
Relansarea economica, prioritarea numarul 1 in judetul Maramures!
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.