PoliTiSti acuzaTi

Astazi va prezentam mai multe informatii referitoare la activitatile desfasurate de politistii Brigazii Rutiere Bucuresti in Maramuresul Istoric. Activitati care ar fi trebuit sa fie preventiva, doar ca s-au transformat intr-o drama pentru o fetita de 7 anisor. Iar pentru ca modul de interventie al acestora procurorii au deschis IN REM un dosar de cercetare pentru comiterea infractiunilor de vatamare corporala si neglijenta in serviciu. Asadar, totul s-a transformat intr-un imens scandal in care a fost aruncata institutia Politiei Romane.

Abuzuri la Repedea, spune un localnic

"Inaintea incidentului de la Poienile de Sub Munte, politistii din trupele speciale, au facut abuzuri la Repedea. Ne-au luat numerele de inmatriculare la o masina ce o aveam parcata de multa vreme pe marginea drumului, in afara partii carosabile. Politistii au ridicat numerele fara niciun motiv. Cand le-au dat jos ni s-au adresat dur si agresiv. Ne-au spus ca ne arunca in apa daca ii mai filmez. Nu m-am lasat, am filmat in continuare. Apoi mi-au trimis numerele inapoi cu un domn politist din zona. Dansul este din zona si ei n-au iesit din masina aia cu numere civile. Nu vroiau sa le vedem fetele probabil. Au venit pe Valea Ruscovei sa provoace mare zarva si acum vor merge cu coada intre picioare" ne-a spus Ivan O., localnic.

M-au trantit la pamant si mi-au luat cheile masinii

"Eram in parcare cu motorul masinii de teren pornit. Au venit domnii de la Bucuresti la mine, au deschis usa si m-au tavalit pe jos. Apoi si-au facut treaba singuri. Mi-au luat cheile. Nici macar nu mi-au spus cine sunt si ce cauta. M-au pus sa deschid telefonul si sa sterg pozele. Apoi sa il inchid si sa scot bateria. Apoi mi-au aruncat-o in buruieni. M-au lovit, cu toate ca am probleme medicale. M-au amenintat ca ma arunca in rau. Am inceput sa plang si nici nu le-a pasat. Apoi m-au lasat sa plec dar cheile au ramas la ei. O zi am tot sunat sa imi recuperez cheile masinii. Am sunat si la 112 dar mi-au spus ca nu sunt o urgenta sa merg la politia din localitate. Am fost si era inchis. Dupa o zi m-a sunat un domn de pe numarul si mi-a spus sa ma duc sa mi le dea. Eu respect politia romana dar ce au facut cu mine este inadmisibil. Mi-au verificat masina si nu au gasit nimic. Si atunci de ce s-au comportat asa?" ne-a spus Ivan Hry, localnic.

Exemple de genul acesta vom continua sa prezentam, insa in articolul urmator ne vom muta in alte doua zone ale judetului, respectiv Borsa si Moisei. Va vom prezenta o situatie incredibila in care "commando"-ul Brigazii Rutiere Bucuresti s-a aflat fata in fata cu un cunoscut sef de clan din Maramures. Cum au reactionat? Au scos oare pistoalele si au inceput sa traga ca dupa o fetita de 7 anisori? AVETI PUTINTICA RABDARE SI O SA AFLATI INFORMATII IN EXCLUSIVITATE!!!

CITESTE SI:

EXCLUSIVITATE FOTO/VIDEO: 6 din 7 gloante au intrat in autovehiculul de teren. Un glont a nimerit fetita de 7 ani

Festivalul National Concurs de Folclor ,,Ion Petreus"
Citeste
Dosar penal pentru vatamare corporala si neglijenta in serviciu deschis din oficiu in rem
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.