Politia incalca legislatia rutiera in timpul deplasarii pe sosele

Utilizarea telefonului mobil este interzisa prin lege in Romania! Coroborata cu o alta incalcare a legislatiei rutiere ramai PIETON pentru 30 de zile.

Intr un filmulet inregistrat de camera de bord a unui sofer maramuresean in cursul dupa-amiezii de ieri pe Bd. Unirii din Baia Mare se vede clar cum soferul unei autospeciale de politie incalca doua reguli rutiere: depasire in zona trecerii la nivel cu calea ferata si vorbeste la telefon in timpul deplasarii neutilizand sistemul handsfree. Practic agentul de la volan tine telefonul in mana dreapta si conduce linistit.

Daca ati surprins imagini foto sau video cu evenimente care se produc pe soselele Maramures le asteptam pe adresa de email: [email protected] sau pe paginile noastre de facebook.

Actualizare – IPJ Maramures

Necesitatea respectarii regulilor stipulate in legislatia si procedurile de lucru in vigoare privind utilizarea autospecialelor de serviciu constituie o preocupare permanenta a conducerii inspectoratului.

Cu privire la aspectele semnalate in articolul de presa va comunicam ca s-a dispus efectuarea de verificari punctuale, urmand sa va informam cu celeritate in legatura cu rezultatele acestora.

17 scoli din maramures au wc in fundul curtii si copiii primesc uneori lapte stricat si corn mucegait
Citeste
Practic, 17 scoli din Maramures au WC in fundul curtii si copiii primesc uneori lapte stricat si corn mucegait la scoala
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.