PERFORMANtA: A realizat fix 1.00 mg/l alcool pur in aerul expirat

Azi noapte, la ora 02.20, in timp ce politistii din Baia Sprie efectuau serviciul de patrulare si control al traficului rutier pe strada Decebal din oras, au oprit pentru control un autoturism. In urma verificarilor politistii au identificat soferul ca fiind un barbat de 50 de ani din comuna Sisesti. Deoarece acesta emana halena alcoolica, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultand o valoare de 1.00 mg/l alcool pur in aerul expirat. Barbatul a fost condus la Centrul de Permanenta Baia Sprie, unde i-au fost recoltate probe de sange in vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
Totodata , un tanar de 23 de ani din Tautii Magheraus a fost depistat in trafic de politisti in timp ce conducea un autoturism pe drumul public cu o alcoolemie de 0.51 mg/l alcool pur in aerul expirat. Si acesta a fost condus la Centrul de Permanenta Seini unde i-au fost recoltate probe de sange in vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
In ambele cauze s-au intocmit dosare penale sub aspectul savarsirii infractiunii de conducerea unui vehicul de catre o persoana aflata sub influenta alcoolului.

Neregulile privind starea tehnica sanctionate de politistii din Baia Sprie

Ieri, 23 iunie, politistii din cadrul Politiei orasului Baia Sprie au organizat si desfasurat o actiune impreuna cu reprezentanti ai R.A.R. Maramures, pe linie de stare tehnica si pentru depistarea altor abateri la regimul circulatiei rutiere.
In cadrul actiunii politistii au verificat 33 de autovehicule, iar pentru neregulile constatate au aplicat opt sanctiuni in valoare de peste 10.000 de lei.
Ca masura complementara s-a dispus retinerea a doua certificate inmatriculare.

Articolul PERFORMANtA: A realizat fix 1.00 mg/l alcool pur in aerul expirat apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

INUNDAtII IN MARAMURES: Ce pagube a provocat revarsarea raurilor Tisa si Viseu
Citeste
Doua angajate ale unei banci au furat 300.000 de euro din conturile clientilor
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.