Patru minore fugite de acasa, gasite in acest weekend de politisti si incredintate familiilor

Adaugat in categoria Recomandate
patru-minore-fugite-de-acasa-gasite-in-acest-weekend-de-politisti-si-incredintate-familiilor.jpg

Patru cazuri de disparitii de minore au fost sesizate in acest week-end politistilor maramureseni. Fiecare caz a fost verificat de politisti, stabilindu-se ca niciunul nu s-a produs in circumstante alarmante, fiind situatii de plecari voluntare. De fiecare data au fost demarate de urgenta activitati in vederea depistarii fetelor disparute, toate fiind gasite in cateva ore de la primirea sesizarii, sau in ziua urmatoare.

Astfel, vineri dupa-amiaza politistii au gasit in parcarea unui hypermarket din municipiul Baia Mare o tanara de 15 ani, domiciliata in localitatea Lapusel, pe care parintii au reclamat-o disparuta de la domiciliu.

O baimareanca, de 14 ani, reclamata disparuta sambata, 10 august, a fost gasita de politisti in localitatea Somes Odorhei, din judetul Salaj.

O alta tanara de 14 ani, din Baia Mare, care a plecat voluntar dintr-o casa de tip familial din municipiu, a fost gasita de politisti pe raza localitatii Remeti pe Somes.

Tot sambata, 10 august, politistii Sectiei 5 Politie Rurala Ocna Sugatag au fost sesizati prin SNUAU 112 cu privire la faptul ca la data de 07.08.2019, o tanara de 15 ani din comuna Desesti a plecat voluntar de la domiciliu cu motivul ca merge la un suc cu un prieten, nu a revenit si nu a putut fi contactata pe telefonul mobil. In urma activitatilor desfasurate, tanara a fost depistata de politisti pe raza comunei Campulung la Tisa.
Politistii au stabilit ca cele patru tinere nu au fost victimele unor infractiuni pe perioada cat au lipsit de la domiciliu. Toate au fost incredintate parintilor revocandu-se urmarirea lor.

tanar-cu-alcoolemie-de-1.jpg
Tanar cu alcoolemie de 1
Citeste
Sigheteanul Mitruscsak a marcat pentru Nationala Under 19
Citeste