Opt persoane, printre care si un bebelus, salvati din incendiu de doi maramureseni din repedea!

Ora 04:00 dimineata. Un drum lung spre casa a doi maramureseni se opreste brusc in Mocod, la iesirea spre Nimigea. Vad acoperisul unei case in flacari si incep sa claxoneze in disperare. Intre timp unul dintre ei suna la 112:
Nimic nu e la intamplare, iar familia din Mocod nu a avut un inger pazitor, ci doi.

Mihai si Marius sunt doi prieteni ce locuiesc la granita cu Ucraina, mai exact, in comuna Repedea, judetul Maramures.

Cu noaptea in cap au pornit cu camionul din Reghin spre casa. In jurul orei 04:00 au ajuns in Mocod, la iesirea spre Nimigea si si-au intrerupt drumul.

"Am vazut acoperisul casei arzand. Cum eram cu camionul, am inceput sa claxonez. Oamenii au auzit rapid claxoanele si au inceput sa iasa din casa. In acest timp, prietenul meu a sunat la 112. El vorbeste in ucraineana", a povestit, pentru Bistriteanul.ro, Mihai.

Din casa au inceput sa iasa tot mai multe persoane. In total ar fi fost 8, printre care si un bebelus de doar 4 – 5 luni.

Din fericire, familia a fost salvata de spiritul civic al celor doi maramureseni. Pompierii au intervenit si au stins incendiul. Acoperisul casei a ars pe o suprafata de 160 mp.

"Ma apropiam de casa in flacari si am vazut ca nu este nimeni afara. Ne-am dat seama ca sigur dorm in casa si am inceput sa claxonam. Cred ca oricine ar fi reactionat la fel" ne-a declarat Marius Laver pentru baiamare24.ro.

Comenteaza cu Facebook

Intalneste-te cu vlad, un maramuresean care lupta impotriva "mafiei lemnului"
Citeste
Masina rasturnata la budesti, doua victime
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.