O tema de circulatie: In centrul municipiului Baia Mare avem o trecere care este destinata pietonilor, foarte periculoasa! Propunerile cetatenilor!

O tema de circulatie: In centrul municipiului Baia Mare avem o trecere care este destinata pietonilor, foarte periculoasa! Propunerile cetatenilor!

Un accident de circulatie a avut loc vineri, 22 iulie, in jurul orei 07.45, pe bulevardul Independentei din municipiul Baia Mare, la intersectia cu bulevardul Unirii, langa pod.

In fapt, un adolescent in varsta de 18 ani a fost acrosat de un autoturism condus in varsta de 23 ani pe trecerea de pietoni. Victima a fost transportata la spital, pentru ingrijiri medicale.

Ambilor li s-au recoltat probe de sange, cu toate ca etilotestul a indicat un rezultat zero in cazul conducatorului auto. Conducatorul auto a ramas fara permisul de conducere si s-a intocmit dosar penal pentru vatamare corporala din culpa. Problema este ca se intampla frecvent astfel de cazuri in apropierea podului Unirii, pe acea trecere de pietoni. Adica, pedestri loviti de masini.

Evident ca pe retelele de socializare au aparut opinii ale conducatorilor auto despre ce s-ar putea face in zona respectiva. Iata cateva propuneri postate!  "Sincer, ar trebui semaforizata! Te uiti in dreapta pentru a ceda trecerea si intre timp iti apare din stanga pietonul. Era sa o patesc si eu!", arata Ciprian. "Acolo este cea mai proasta intersectie. Cred ca un semafor ar ajuta mult sau… desfintata acea trecere de pietoni", arata Cristian. "La ora aia, cu soarele in fata, trebuie mult redusa viteza acolo, chiar daca pare liber", arata Anton. "Au pus semafoare unde nu au mare importanta. In schimb unde trebuie, nu sunt. Responsabililor cu siguranta, ar fi bine sa auziti", arata Cristinel. Desigur ca trecerea este buna acolo, dar poate s-ar putea gasi unele solutii suplimentare pentru siguranta. Daca propunerile sunt bune sau nu, vor judeca responsabilii cu circulatia! Noi doar am consemnat!

C.T.

Foto – Otto Andrei Kostyal

Vremea exacta in Maramures, duminica, 24 iulie
Citeste
EXCLUSIV FOTO: TRAGEDIE LA IEUD – Un baiat de 11 ani a murit inecat in piscina unei pensiuni. Medicii de pe elicopterul SMURD au declarat decesul – ACTUALIZARE
Citeste
Articol preluat de pe directmm.ro. Citeste tot articolul aici.