EXCLUSIV FOTO: TRAGEDIE LA IEUD – Un baiat de 11 ani a murit inecat in piscina unei pensiuni. Medicii de pe elicopterul SMURD au declarat decesul – ACTUALIZARE

Tragedie in aceasta dupa amiaza in Ieud, judet Maramures. Cele aproape 40 de grade Celsius care s-au resimtit in intreg judetul Maramures l-ar fi determinat pe un baiat in varsta de 11 ani din Ieud sa mearga la piscina unei pensiuni, pentru a se racori.

Se pare ca baiatul, alaturi de fratele lui si copiii proprietarului piscinei s-ar fi inteles sa se intalneasca la o scalda, fara sa le spuna parintilor. Oamenii din Ieud vorbesc ca apa fusese schimbata in piscina si ca ar fi fost rece.

Copiii ar fi intrat in apa iar la un moment dat trupul acestuia a fost vazut pe fundul piscinei. A fost scos imediat si au fost alertate autoritatile la 112. Un echipaj al Ambulantei Sighetu Marmatiei, un echipaj EPA SMURD au sosit la fata locului. Concomitent elicopterul SMURD de la Jibou a fost trimis in Ieud.

Medicii de pe elicopter si cei de pe ambulanta s-au luptat 40 de minute sa il resusciteze pe baiat. Din pacate, fara rezultat. Au fost nevoiti sa declare decesul.

Cazul a fost preluat de catre politisti. Astfel echipa de la Serviciul Criminalistic au demarat cercetarile la fata locului. A fost deschis dosar penal pentru comiterea infractiunii de omor din culpa.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMURES

Azi, 23 iulie, la ora 15:06, politistii Sectiei 2 Bogdan Voda, au fost sesizati prin S.N.U.A.U.112 cu privire la faptul ca un minor sa inecat in piscina din curtea unui imobil din localitatea Ieud.

Deplasati la fata locului, langa piscina, a fost identificat corpul unui baiat de 11 ani din Ieud, asupra caruia echipajul SMURD efectua manevre de resuscitare.

Totodata, la fata locului a intervenit si un elicopter SMURD cu medic, care a continuat manevrele de resuscitare, insa fara rezultat, fiind declarat decesul minorului.

In urma examinarii exterioare a cadavrului nu au fost identificate urme de violenta.

Cadavrul a fost transportat la morga Spitaluilui Sighetul Marmatiei in vederea efectuarii necropsiei pentru a se stabili cu exactitate cauza decesului.

In cauza, politistii au intocmit dosar penal si continua cercetarile sub aspectul comiterii infractiunii de ucidere din culpa.

O tema de circulatie: In centrul municipiului Baia Mare avem o trecere care este destinata pietonilor, foarte periculoasa! Propunerile cetatenilor!
Citeste
Variola maimutei: OMS declara urgenta globala de sanatate publica, cel mai inalt nivel de alerta
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.