O femeie din dragomiresti a lasat in curte un barbat care oferea spre vanzare vase si tigai

Cum se comit multe furturi din locuinta? Permitandu-le unor persoane necunoscute accesul in locuinta! Sub diferite pretexte, acestea va pot distrage atentia si va pot sustrage bunuri sau bani. Politistii din Dragomiresti au solutionat recent un astfel de caz.

O femeie din oras a devenit victima dupa ce a permis accesul in curte si ulterior in locuinta, unui barbat necunoscut, care oferea spre vanzare vase si tigai. Femeia a ramas fara 400 de lei, pe care ii avea intr-o camera. Dupa ce au fost sesizati cu privire la comiterea faptei, politistii au demarat activitati specifice, reusind identificarea persoanei banuite de comiterea furtului.

Este vorba despre un barbat de 49 de ani, domiciliat in judetul Mures. Prejudiciul a fost recuperat in totalitate si restituit partii vatamate. Politistii continua cercetarile pentru documentarea intregii activitati infractionale a barbatului.

Pentru prevenirea unor situatii neplacute, politistii va recomanda sa fiti vigilenti si sa nu va lasati indusi in eroare de diverse povesti sau motive ale unor persoane necunoscute care va bat la usa! Daca totusi le permiteti accesul in locuinta, va sfatuim sa nu-i lasati nesupravegheati si sa nu lasati bani si bunuri de valoare la vedere! Paza buna trece primejdia rea!

Impact violent intre o masina de politie si un autoturism la barsana
Citeste
Politistii maramureseni au constatat 12 infractiuni si au retras 167 kg
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.