O baimareanca le-a pus bete-n roate escrocilor. Vezi ce a facut femeia

METODA "ACCIDENTUL"  Aseara, in jurul orei 20.00, o femeie domiciliata in Baia Mare a sesizat politia ca a fost pe cale sa fie inselata. Femeia le-a precizat politistilor ca in jurul orei 17.30 a fost contactata pe telefonul fix de catre o persoana necunoscuta, care a pretins ca este politist, si care i-a transmis ca sotul ei a accidentat cu autoturismul doua minore. In continuare, femeia a fost directionata telefonic catre procuroarea de caz, care i-a transmis ca sotul ei urmeaza sa fie arestat, dar il poate ajuta daca transmite o suma de bani.

Femeia a fost inspirata si precauta: si-a sunat sotul. Astfel si-a dat seama ca nimic din ceea ce i s-a transmis nu era adevarat. Dandu-si seama ca a fost pe cale sa fie inselata, aceasta a sesizat politia.

Politistii au intocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de tentativa la inselaciune si continua cercetarile pentru identificarea si tragerea la raspundere autorilor.

Fiti prudenti si verificati daca ceea ce vi se comunica prin telefon este adevarat!

Nu comunicati niciodata informatii personale confidentiale unor persoane necunoscute, care pretind a fi politisti, avocati, medici, procurori etc, si nu dati curs solicitarilor de a transmite bani! Daca sunteti victima unor astfel de fapte, sesizati imediat politia pentru a fi demarate verificarile care se impun!

 

Informatii furnizate de IPJ Maramures

Echipa de robotica a colegiului "Gheorghe Sincai" din Baia Mare s-a calificat in etapa nationala
Citeste
Victorie in Ungaria pentru Sport Team Baia Mare impotriva celor de la Nyirgyulaj
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.