NICIO ZI FARA INFRACtIUNI RUTIERE: Barbat din Valea Chioarului baut la volan, tanara din Tg. Lapus cu permisul suspendat

Alte doua persoane sunt cercetate in cadrul dosarelor penale intocmite de politisti ieri, dupa ce au fost surprinse in trafic conducand sub influenta bauturilor alcoolice si cu permisul de conducere suspendat.

Aseara, la ora 22.40, politistii din Somcuta Mare au oprit pentru control un autoturism care se deplasa pe raza localitatii Valea Chioarului.
In urma verificarilor efectuate de catre politisti s-a identificat soferul autoturismului ca fiind un barbat de 44 de ani din comuna Valea Chioarului.
Intrucat barbatul emana halena alcoolica a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost de 0,57 mg/l alcool pur in aerul expirat. Acesta a fost condus la Spitalul Judetean Baia Mare, unde i-au fost prelevate mostre de sange, in vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
Totodata, politistii din Targu Lapus au oprit pentru verificari un autoturism care a fost condus de o tanara de 21 de ani.
Din verificarile efectuate, politistii au constatat ca aceasta are dreptul de a conduce suspendat. Tanara a fost testata de politisti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

o

Articolul NICIO ZI FARA INFRACtIUNI RUTIERE: Barbat din Valea Chioarului baut la volan, tanara din Tg. Lapus cu permisul suspendat apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

CONDAMNAtI LA INCHISOARE CU EXECUTARE: Doi barbati depusi in penitenciar de politisti
Citeste
INFRACtIUNI FORESTIERE: Actiune privind respectarea regimului silvic la Budesti
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.