CONDAMNAtI LA INCHISOARE CU EXECUTARE: Doi barbati depusi in penitenciar de politisti

Ieri, 27 mai, politistii maramureseni au pus in aplicare doua mandate de executare a pedepsei inchisorii pentru comiterea infractiunilor de conducere a unui vehicul fara permis de conducere si sub influenta alcoolului, vatamare corporala din culpa si distrugere sau semnalizare falsa.
La Borsa, politistii din cadrul Compartimentului Investigatii Criminale al Politiei Orasului Borsa au depistat si identificat pe raza orasului un barbat de 54 de ani, pe numele caruia Judecatoria Viseu de Sus a emis mandat de executare a pedepsei inchisorii de doi ani si doua luni.
Totodata, un alt barbat de 59 de ani, Baia Mare, a fost identificat si incarcerat de politistii Serviciului de Investigatii Criminale. Acesta este condamnat de Judecatoria Baia Mare la pedeapsa de 3 ani si 7 luni de inchisoare.
Ambele persoane au fost depuse in penitenciar in vederea executarii pedepselor.

Identificati dupa comiterea unor furturi

Ieri, politistii din Baia Sprie, in urma activitatilor informativ-operative, au identificat un tanar de 17 ani, banuit de comiterea unui furt produs pe raza localitatii Baia Sprie.
In fapt, in data de 26 mai a.c., ora 18.00 politistii au fost sesizati prin plangere de catre o femeie de 40 de ani din oras despre faptul ca persoane necunoscute i-au sustras o poseta in care se aflau mai multe bunuri in valoare de aproximativ 5.000 de lei.
Politistii au recuperat o parte din bunurile persoanei vatamate.


In data de 26 mai a.c., la ora 19.45, politistii Sectiei 3 Politie Rurala Farcasa au fost sesizati prin SNUAU 112, despre faptul ca persoane necunoscute au patruns in incinta unui local din Ardusat de unde au sustras bunuri in valoare de aproximativ 7.000 lei.
In urma activitatilor specifice efectuate de catre politistii Postului de Politie Comunal Ardusat, au fost identificati 8 tineri din Ardusat cu varste cuprinse intre 11 si 17 ani, banuiti de comiterea furtului.
Au fost recuperate o parte din bunuri, iar acestea au fost restituite persoanei vatamate.
In ambele cauze se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de furt si furt calificat.

Articolul CONDAMNAtI LA INCHISOARE CU EXECUTARE: Doi barbati depusi in penitenciar de politisti apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

BAIA MARE: Transport gratuit pentru elevii maramureseni in perioada de pregatire pentru examenele nationale
Citeste
NICIO ZI FARA INFRACtIUNI RUTIERE: Barbat din Valea Chioarului baut la volan, tanara din Tg. Lapus cu permisul suspendat
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.