Muncitori ai uac dumbravita care si-au vazut moartea cu ochii! marturii cutremuratoare, acuzatii socante

Un cititor al site-ului nostru ne-a trimis informatii cutremuratoare, insotite si de acuzatii deosebit de grave la adresa firmei care se ocupa cu transportul muncitorilor spre o importanta firma din judetul Maramures: UAC Dumbravita.

Accidentul rutier nu a fost mediatizat!

Conform cititorului nostru accidentul a avut loc in data de 27 septembrie 2019, pe drumul comunal 23, situat pe raza localitati Dumbravita, la cateva sute de metri de intrarea in curtea UAC Dumbravita. Desi, conform cititorului nostru, in accident ar fi fost implicate doua microbuze de transport persoane in care erau pasageri, accidentul rutier NU A FOST MEDIATIZAT DE IPJ Maramures. La fata locului ar fi intervenit echipaje SMURD si ale Ambulantei. Evenimentul rutier s-ar fi soldat cu vatamarea corporala a cinci muncitori. Drept urmare, noi am solicitat, conform Legii 544, informatii referitoare la acest subiect, dar si informatii referitoare la aspectele deosebit de grave semnalate de cititorul nostru.

In cele ce urmeaza redam in integralitate aspectele sesizate de cititorul nostru, cu mentiunea ca ii vom proteja identitatea, la cererea expresa a acestuia.

Talonul microbuzului implicat in accident


"In 27.09.2019 mergeam spre casa de la munca cu un microbuz care, conform talonului era modificat. Un microbuz care in acte avea 9 locuri , in realitate avea 18 locuri. Microbuzul apartine firmei Lourdens Trans.

Accidentul rutier a avut loc pe DC 23, in Dumbravita, in jurul orei 14.30, la 800 metri de sediul firmei unde lucram. Se incearca musamalizarea cazului. Cinci muncitori de la UAC Dumbravita am fost raniti. Toti avem certificate medico-legale.

Microbuzul in care eram noi a intrat in coliziune cu alt microbuz de la aceeasi firma care circula in fata noastra. Acesta a oprit brusc pentru a lua ceva hartii de la soferul unui alt microbuz care se aflau in spatele sau pe primul scaun dublu din spatele soferului. Cele doua persoane nu sunt angajati UAC.

Mai mentionez si faptul ca in momentul producerii accidentului am fost 14-15 persoane in microbuz. Toti asezati pe scaune!!! Iar talonul masinii indica doar 9 locuri. Cum e posibil? Are soferul permis pentru a transporta atatia oameni? Are atestat? Va rog, daca aveti puterea necesara, semnalati ceea ce v-am relatat institutiilor abilitate. Faceti ceva si mediatizati acest caz. Chiar nu putem sa ne facem dreptate fara ajutorul mass-media? Sunt amenintat zilnic de cei de la firma de transport sa imi tin gura. Ati ramas ultima noastra optiune" a scris cititorul nostru.

Vom reveni cu informatii oficiale ale IPJ Maramures in baza solicitarii noastre, dar si cu informatii de la ITM Maramures. Pentru ca acest caz este considerat accident de munca.

Amenda de 11
Citeste
Un mort si doi raniti intre sieu si ieud
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.