Amenda de 11

Peste 10.000 de lei. Atat a primit amenda localul baimarean Castel Transilvania, in urma verificarilor intreprinse de catre Inspectoratul Teritorial de Munca Maramures. Reprezentantilor hotelului li s-a adus la cunostinta ca au obligatia sa se conformeze dupa ce au fost gasite si alte nereguli.

Cazul tanarului care ar fi fost batut la Hotel Transilvania revine in actualitate. Inspectorii de Munca anunta ca au incheiat verificarile in urma sesizarilor primite.

Amenda a fost contestata de agentul economic. "Controlul a constatat ca Bayza cu scandalul nu a lucrat niciodata la noi. Va rog sa specificati lucrul acesta. Am fost amendati pentru depunerea cu intarziere cu o singura zi a contractului a unui singur angajat. Consideram ca a fost o eroare din contabilitatea noastra. Consideram ca sanctiunea este disproportionata cu gravitatea faptei in situatia in care nu exista nici macar prejudiciu pentru ca am depus contractul", a declarat Sorin Sancraian, administrator Hotel Transilvania.

"Din ce ne-a comunicat avocatul au fost doua dosare penale, cel intocmit la plangerea noastra, a copilui meu si cel al domnului Sancraian. Cele doua dosare au mers la Procuratura pentru a se contopi. Urmeaza sa se intoarca la Politie pentru continuarea cercetarilor", a spus Ovidiu Bayza, tatal tanarului agresat.

Sursa info: TL Plus Maramures

Citeste si

Isi creste singur fetita de 4 ani dupa ce mama i-a parasit, fara loc de munca sau locuinta
Citeste
Muncitori ai uac dumbravita care si-au vazut moartea cu ochii! marturii cutremuratoare, acuzatii socante
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.