Masuri de protectie pentru contactul direct dintre utilizatori si personalul societatii

COMUNICAT SC VITAL SA Sanatatea publica este in pericol in aceasta perioada datorita raspandirii extrem de rapide a virusului COVID-19, de aceea este recomandata reducerea contactului direct dintre persoane pe cat de mult posibil. In acest sens recomandam tuturor utilizatorilor serviciilor furnizate/ prestate de societatea VITAL S.A sa foloseasca pe cat posibil in relatia cu reprezentantele Biroului de Relatii cu Publicul telefonul 0262 213574 si 0262 213575 sau corespondenta electronica , fie ca vorbim despre contracte, facturi, reclamatii sau documentatii tehnice.

In contextul avertismentelor venite din partea autoritatilor, societatea VITAL a luat masuri privind limitarea contactului direct intre utilizatorii serviciilor noastre si angajatii care lucreaza in cadrul departamentelor cele mai expuse din acest punct de vedere:

la casieriile sau ghiseele S.C. VITAL S.A. va rugam sa evitati aglomeratia, atunci cand este posibil. Angajatele noastre va preiau pe rand si gasesc solutii pentru fiecare solicitare venita din partea dumneavoastra. Avem rugamintea, daca exista simptome de raceala, sa utilizati celelalte metodele de plata a facturilor;

  • la fiecare birou/casierie nu vor astepta mai mult de o persoana, iar in salile de asteptare se limiteaza numarul celor care asteapta la cel mult cinci persoane, pentru a proteja atat angajatii, cat si utilizatorii;
  • aerisim periodic incaperile si incercam sa pastram o temperatura de 18-20 de grade in interiorul spatiilor destinate publicului;
  • igienizam in permanenta suprafetele spatiilor in care se desfasoara activitati de relatii cu publicul si luam toate masurile pentru limitarea raspandirii virusului.

Totodata, va reamintim ca S.C. VITAL S.A. are la dispozitia clientilor sai mai multe modalitati de plata a facturilor de apa si canalizare, astfel:

  • Plata online, direct de pe portalul web www.vitalmm.ro. Aceasta facilitate este disponibila gratuit pentru toti utilizatorii care au cont pe portal.
  • Plata la comerciantii care au afisata sigla PayPoint;
  • Plata prin direct debit pentru clientii care au cont bancar deschis la Raiffeisen Bank;
  • Plata la ghiseele bancilor Alpha Bank, Banca Romaneasca sau Piraeus Bank;
  • Plata la terminalele de plati Robotel BRD si Facturel Banca Transilvania;
  • Plata prin transfer bancar. Pentru identificarea platii este necesar sa precizati pe ordinul de plata codul client si numarul facturii.

Dispeceratul S.C.VITAL S.A. va sta la dispozitie, ca de obicei, NON STOP la numerele de telefon: 0362 401052, 3, 0372 752661, 0262 212550, 0262-215150, 1, 2.

Toate noutatile despre activitatea/ actiunile societatii noastre le puteti gasi pe site .

Noi masuri pentru sprijinirea cetatenilor pe fondul pandemiei de Coronavirus
Citeste
Apel al Camerei de Comert si Industrie Maramures catre mediul de afaceri, pe fondul crizei coronavirusului
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.