Maramureseanca laura augustin, aur la campionatul mondial "world police & fire games" din china

Performanta deosebita pentru maramureseanca Laura Augustin. Aceasta a obtinut aurul mondial la Campionatul Mondial "World Police & Fire Games" din Chengdu, China. A fost singura reprezentanta a judetului la aceasta competitie!

Laura Augustin, in varsta de 23 de ani, este angajata la IPJ Maramures – Politia Ulmeni. Totodata, ea este legitimata din anul 2006 la CSM Baia Mare, la sectia Judo. Antrenamentele la Judo, caci despre ele vorbim, sunt cele care i-au adus o multime de satisfactii, materializate in 60 de medalii, atat la competitiile organizate de Federatie, cat si la cele interne ale MAI. Recent, ea a finalizat cursurile Centrului Universitar Nord Baia Mare, la Facultatea de Inginerie.

In ultimele luni, Laura a bifat un bronz la Campionatul National de seniori de la Iasi, un aur la Campionatul National de Unifight al Ministerului Afacerilor Interne si un bronz la Campionatul National de lupta la sol. Insa, ea a avut si postura de jurat la Cupa Nordului, desfasurata in Baia Mare.

"Sunt extrem de fericita pentru aceasta medalie de aur. Nu cred ca puteam sa reprezint mai bine Maramuresul si Romania. Este o performanta deosebita in cariera mea. Nu a fost usor, insa stiu ca, datorita acestei medalii, Maramuresul si Romania, totodata, este la inaltime in acest gen de competitii", a declarat, pentru AxaNews.ro, Laura Augustin.

Patru maramureseni cercetati de politisti dupa ce si-au batut sotiile si copiii
Citeste
1.000 de nou nascuti in ultimele 6 luni la Spitalul Judetean, mai putini cu 200 fata de aceeasi perioada a anului trecut
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.