Patru maramureseni cercetati de politisti dupa ce si-au batut sotiile si copiii

INTR-O SINGURA ZI  Patru cazuri de violenta domestica au fost reclamate ieri la politie, pe raza judetului Maramures. In doua dintre acestea interventia politiei s-a soldat cu transportul agresorilor la Sectia de Psihiatrie, pentru efectuarea consultatiilor de specialitate si cu emiterea a doua ordine de protectie provizorii.

Trei dintre cazuri s-au produs pe fondul consumului de alcool si al starii avansate de ebrietate in care au ajuns agresorii, in al patrulea caz fiind vorba de o cearta ce a degenerat in agresiune fizica.

In toate cazurile e vorba de soti care si-au agresat sotia sau sotia si copiii. La Bogdan Voda si Suciu de Sus a fost nevoie de internarea agresorilor pentru evaluare psihiatrica, iar la Poienile de sub Munte, in urma completarii formularului de evaluare a riscului pentru clarificarea riscului asupra victimelor, s-a concluzionat faptul ca exista risc iminent si s-a emis ordin de protectie provizoriu.

Pe numele tuturor barbatilor politistii au intocmit dosare penale si efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de violenta in familie.

 

Informatii furnizate de IPJ Maramures

Recomandarile jandarmilor pentru iubitorii de drumetii montane
Citeste
Maramureseanca laura augustin, aur la campionatul mondial "world police & fire games" din china
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.