La plimbare cu mopedul neinmatriculat si fara permis

Pentru siguranta pe drumurile publice au actionat ieri, 10 octombrie, politistii din Ulmeni. In cadrul activitatilor desfasurate, acestia au oprit pentru verificari un barbat care se deplasa cu un moped fara placute de inregistrare, pe raza localitatii Arduzel.

In urma verificarilor efectuate politistii au constatat ca barbatul, de 40 de ani, din Chelinta, nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule iar mopedul condus nu era inregistrat.
Politistii au intocmit dosar penal si continua cercetarile, urmand a dispune masuri legale.


Alcoolul nu te face mare in trafic

Alcoolul la volan se pedepseste! Poate ca realizarea acestui aspect l-a determinat pe un barbat din Rogoz sa aleaga "fuga" de politie. Nu a reusit insa sa ajunga prea departe, iar acum este cercetat in cadrul dosarului penal intocmit pe numele sau.
Politistii Sectiei 7 Politie Rurala Suciu de Sus, care desfasurau activitati pe D.N.18B, au efectuat semnalele regulamentare de oprire a autoturismului aseara, in jurul orei 22.00. Persoana de la volan si-a continuat deplasarea pana pe raza localitatii Magureni.
La volan a fost identificat un barbat de 40 de ani, domiciliat in Rogoz. Testarea cu aparatul etilotest a relevat ca acesta avea o concentratie de 0.67 mg/l alcool pur in aerul expirat. Conform procedurii, acesta a fost condus la spital unde i-au fost recoltate probe de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.
Politistii au intocmit dosar penal si continua cercetarile.



Premii pentru baimarenii care participa la campania de colectare a deseurilor electrice si electronice
Citeste
Transporturi ilegale de material lemnos si taieri ilegale, sanctionate de politistii maramureseni
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.