Transporturi ilegale de material lemnos si taieri ilegale, sanctionate de politistii maramureseni

Politistii continua activitatile, atat in trafic, cat si in zonele forestiere, pentru depistarea si luarea masurilor legale fata de persoanele care comit ilegalitati.
Spre exemplu ieri, 10 octombrie, politistii Sectiei 7 Politie Rurala Suciu de Sus au depistat pe raza localitatii Grosii Tiblesului, doua persoane care transportau ilegal material lemnos: o autoutilitara cu care se transporta 2.24 mc lemn de foc, esenta fag, si doua atelaje hipo cu care se transporta 3 mc lemn de foc, de esenta fag. Intrucat soferii nu au putut prezenta documentele legale de provenienta au fost sanctionati contraventional, fiecare cu amenda in valoare de 5000 de lei, iar lemnul a fost confiscat si predat in custodie Ocolului Silvic Grosii Tiblesului.

Tot ieri, politistii din Leordina au prins in flagrant un barbat care taia ilegal arbori, in locul numit "Codrisor" de pe raza comunei. Barbatul a fost sanctionat contraventional conform prevederilor Legii Nr. 171/2010, iar arborele taiat a fost predat in custodie Ocolului Silvic Poieni.

La plimbare cu mopedul neinmatriculat si fara permis
Citeste
S-a ales cu dosar penal fiindca nu a respectat ordinul de protectie
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.