INTERVENtIE SALVAMONT: Fetita de 8 ani bolnava, transportata la ambulanta dintr-o zona greu accesibila din Viseu de Jos

Salvamontistii SPJ Maramures au fost solicitati la miezul noptii intr-o zona greu accesibila de pe Valea Ilitei, Viseu de Jos, pentru acordarea primului ajutor, extragerea si transportul unei fetite de 8 ani, cu stare generala deteriorata, febra, tuse, varsaturi si episoade de lipotimie, dupa declaratiile mamei.

Datorita accesului dificil salvatorii montani impreuna cu echipajul medical de la Ambulanta Maramures au parcurs drumul pe jos mai bine de 40 minute, cu echipamentele de salvare la ei, neputand ajunge cu autospeciala Salvamont pana acasa la ele.

Au stabilizat si au coborat fetita de 8 ani cu echipamentele de salvare din dotare iar surioara de 4 ani a coborat si ea cu salvatorii deoarece nu avea cu cine sa ramana acasa (mama coborand si ea). Cea mica a dovedit un mare curaj si determinare pentru un copil de 4 ani la o asa ora tarzie din noapte.

Fetita de 8 ani a fost predata in siguranta echipajului de prim ajutor de la Ambulanta venit in sprijin si a fost transportata la spital pentru investigatii.

OAMENII SUNT INGROZItI: Ciorile fac „legea” la intrarea in Baia Mare
Citeste
VIZITA LA NIVEL INALT – Ministrul Economiei vine azi in Maramures pentru a discuta cu autoritatile locale despre niste proiecte de mare anvergura
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.