INFRACtIUNI RUTIERE: Retinut pentru 24 de ore pentru conducere fara permis si sub influenta alcoolului

In baza probatoriului administrat, politistii au dispus masura retinerii pentru 24 de ore a unui barbat care a comis infractiuni rutiere. Este vorba de un baimarean de 40 de ani, care la data de 11.07.2020, a fost depistat in trafic, pe raza localitatii Coltau, in timp ce conducea un autoturism chiar daca permisul sau era retinut pentru savarsirea infractiunii de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante.
Acesta emana halena alcoolica, insa a refuzat testarea cu aparatul etilotest si a fost condus la spital in vederea recoltarii de probe biologice, pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.
Baimareanul a fost depus in Centrul de Retinere si Arest Preventiv din cadrul I.P.J. Maramures.
Se continua cercetarile sub aspectul comiterii infractiunilor de conducerea unui vehicul fara permis de conducere si conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau altor substante.

Articolul INFRACtIUNI RUTIERE: Retinut pentru 24 de ore pentru conducere fara permis si sub influenta alcoolului apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

MANDATE DE ARESTARE EUROPENE: Un barbat si o femeie din Borsa, arestati pentru agresiune sexuala
Citeste
GRAV ACCIDENT LA MARA / ACTUALIZARE: Baietel de 8 ani, lovit mortal pe trecerea de pietoni de la pastravarie (FOTO, VIDEO)
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.