GRAV ACCIDENT LA MARA / ACTUALIZARE: Baietel de 8 ani, lovit mortal pe trecerea de pietoni de la pastravarie (FOTO, VIDEO)

Accident rutier grav pe DN 18, la Pastravaria Mara. Victima este un copil care a fost puternic lovit de o camioneta pe trecere pietoni. la fata locului s-a deplasat un echipaj SAJ Sighet pentru a da primul ajutor copilului care este inconstient. De asemenea, a fost solicitat elicopterul SMURD de la Jibou, care a si ajuns la locul accidentului.

Actualizare

Din nefericire, dupa ce a fost transportat cu elicopterul SMURD la Spitalul Judetean, acesta a decedat.

Actualizare – IPJ Maramures

Astazi, 13 august, ora 10:50, politistii din Ocna Sugatag au fost sesizati prin SNUAU 112, despre faptul ca pe D.N.18, in localitatea Mara a avut loc un accident de circulatie soldat cu o victima.

Politistii ajunsi la fata locului au constatat ca un barbat in varsta de 64 de ani din Baia Mare, in timp ce conducea o autoutilitara din directia Baia Mare spre Sighetu Marmatiei, a surprins si accidentat un minor in varsta de 8 ani care traversa strada, pe trecerea pentru pietoni, marcata si semnalizata corespunzator.

Minorul a suferit leziuni corporale si a fost transportat de catre un elicopter SMURD la Spitalul Judetean de Urgenta din Baia Mare.

Din pacate din cauza leziunilor suferite, acesta a decedat.

Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa.

Articolul GRAV ACCIDENT LA MARA / ACTUALIZARE: Baietel de 8 ani, lovit mortal pe trecerea de pietoni de la pastravarie (FOTO, VIDEO) apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

INFRACtIUNI RUTIERE: Retinut pentru 24 de ore pentru conducere fara permis si sub influenta alcoolului
Citeste
17 judete, pe lista zonelor de risc din Germania
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.