Incendiu violent la ciuperceni – satu mare

20 de pompieri militari, 3 pompieri voluntari, cu 4 autospeciale au lucrat mai bine de 6 ore pentru stingerea unui incendiu, in localitatea Ciuperceni, din judetul Satu Mare.


In cursul acestei nopti, la ora 04:08, pompierii satmareni au fost solicitati sa intervina pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o constructie situata la iesirea din localitatea Ciuperceni spre Livada. La fata locului s-au deplasat pompierii militari din cadrul Detasamentului de Pompieri Satu Mare cu trei autospeciale de stingere a incendiilor si pompierii voluntari din cadrul SVSU Agris cu autospeciala din dotare.

La sosirea fortelor profesioniste, incendiul se manifesta cu flacara violenta la intreg acoperisul, pe o suprafata de aproximativ 800 mp si cu degajari mari de fum. Interventia pompierilor a fost dificila si de lunga durata.

Pentru gestionarea evenimentului, de la momentul inceperii interventiei si pana la momentul lichidarii consecintelor acestuia, fortele de interventie au lucrat timp de 6 ore. Dificultatea interventiei a fost data, in special, de compartimentarea constructiei, care nu permitea patrunderea in incaperi decat cu ajutorul scarilor din dotarea autospecialelor, dar si din cauza degajarilor mari de fum si a multiplelor focare de incendiu.

Cauza probabila a producerii incendiului a fost un scurtcircuit electric la un cablu electric defect sau neizolat corespunzator. In urma incendiului au ars: acoperisul pe o suprafata de aproximativ 800 mp si elementele combustibile din structura acestuia si s-au degradat 37 de geamuri termopan, 2 usi termopan, elemente de mobilier, documete si acte.

Masina furata din parcarea nepi, abandonata in baia mare
Citeste
In baiut o doctorita vine de doua ori pe saptamana
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.