In timp ce primarul din sighet doarme, iar familia sa vinde masti din carpa fara nicio eficienta, primarul baii mari suspenda facturile la apa

In contextul crizei generate de cresterea numarului de imbolnaviri cu Coronavirus, Administratia Publica Locala a Municipiului Baia Mare continua sa vina cu noi si noi masuri pentru a sprijini cetatenii.

In sedinta de indata a Consiliului Local al Municipiului Baia Mare din data de 24 martie a fost adoptata, la initiativa primarului Catalin Chereches, amanarea platii contravalorii serviciilor de apa si canalizare pentru lunile martie, aprilie, mai si iunie.

In timp ce Primarul din Baia Mare vine cu aceste masuri pentru a-si ajuta cetatenii, Primarul din Sighet, Horia Scubli, nu face absolut nimic in acest sens. Ba, mai mult, familia sa cauta sa beneficieze de pe urma crizei cauzate de pandemia de COVID-19 – firma "Casa Perdelelor" s-a "reprofilat" si confectioneaza si vinde asa-zise "masti de protectie" din material textil, masti reutilizabile.

Aceste masti nu sunt omologate si nu au un grad de protectie certificat , fiind pur si simplu un obiect decorativ, un accesoriu vestimentar, ca tot e la moda sa purtam masti pe fata.

Organizatia Mondiala a Sanatatii a aratat ca mastile confectionate artizanal din bumbac, tifon, alte materiale textile au EFICIENTA ZERO in protectia impotriva CODVID-19.

Primarul municipiului Sighet a mai socat printr-o declaratie facuta in urma cu aproximativ o saptamana, in sensul ca a intrat intr-un centru de carantina fara nicio protectie si ca virusul nu este asa periculos pe cum se spune.

Sursa Sighet247

Mesajul sefului IPJ Maramures adresat politistilor cu ocazia Zilei Politiei Romane
Citeste
Tigari de peste 10 000 de lei ridicate si o masina indisponibilizata de politistii din remeti
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.