Tigari de peste 10 000 de lei ridicate si o masina indisponibilizata de politistii din remeti

Adaugat in categoria Maramuresul Istoric
tigari-de-peste-10-000-de-lei-ridicate-si-o-masina-indisponibilizata-de-politistii-din-remeti.jpg

In cadrul activitatilor specifice desfasurate pentru combaterea contrabandei cu tutun, politistii din Remeti au depistat ieri dimineata un autoturism parcat in fata unui imobil din localitate, in care se observau mai multe colete de culoare neagra.
Politistii au continuat activitatile stabilind ca autoturismul apartine unei femei, domiciliate in municipiul Satu Mare, iar in autovehicul au fost gasite 9 000 pachete de tigari.
Intrucat nu au putut fi prezentate documente legale de provenienta, tigarile au fost ridicate, iar autoturismul a fost indisponibilizat la sediul Sectiei 6 Politie Rurala Sarasau.
Politistii au intocmit dosar penal si continua cercetarile pentru identificarea si tragerea la raspundere a tuturor persoanelor implicate in activitatea infractionala.

in-timp-ce-primarul-din-sighet-doarme-iar-familia-sa-vinde-masti-din-carpa-fara-nicio-eficienta-primarul-baii-mari-suspenda-facturile-la-apa.jpg
In timp ce primarul din sighet doarme, iar familia sa vinde masti din carpa fara nicio eficienta, primarul baii mari suspenda facturile la apa
Citeste
144-de-noi-cazuri-de-infectie-cu-coronavirus-in-romania.jpg
144 de noi cazuri de infectie cu coronavirus in romania
Citeste