IN CARANTINA - PETROVA: Beat, fara permis a fugit de politie cu o autoutilitara ce avea ITP-ul expirat


Aseara, in jurul orelor 22:12, in timp ce se afla in serviciul de control al traficului rutier, la intrarea in localitatea Petrova, un echipaj de politie rutiera a efectuat semnal regulamentar de oprire a unei autoutilitare care circula dinspre Rona de Sus catre Petrova, dar conducatorul autoutilitarei nu a oprit la semnalele efectuate cu bastonul reflectorizant si lanternele din dotare, continuandu-si deplasarea in viteza spre localitatea Petrova.

S-a procedat la urmarirea autoutilitarei, iar la un moment dat autoutilitara s-a oprit brusc pe partea dreapta in sensul de mers spre Leordina, iar de la volanul autoutilitarei a coborat conducatorul auto. Acesta a fost identificat de politisti ca fiind un tanar de 23 ani, din Rona de Sus. Tanarul emana vapori de alcool si a declarat ca nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Barbatul a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat alcoolemia de 0,94 mg/l alcool pur in aerul expirat. Acesta a fost insotit la Centrul de Permanenta Ruscova in vederea recoltarii probelor biologice, insa acesta a refuzat recoltarea in fata medicului de garda.

La fata locului, dupa momentul opririi politistii au mai constatat ca autoutilitara a intrat pe contrasens si a acrosat podetul de beton din dreptul unui imobilul si a dislocat indicatorul rutier ,,Panou suplimentar pentru trecerea la nivel cu cale ferata".

In urma verificarilor in bazele de date s-a constatat faptul ca acesta nu figureaza ca fiind posesor de permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar autoutilitara are Inspectia Tehnica Periodica expirata.

Cercetarile continua sub aspectul savarsirii infractiunilor de ,,conducerea unui vehicul fara permis de conducere", ,,refuzul sau sustragerea de la prelevarea mostrelor biologice" si ,,furt in scop de folosinta".

Articolul IN CARANTINA - PETROVA: Beat, fara permis a fugit de politie cu o autoutilitara ce avea ITP-ul expirat apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

DAT IN URMARIRE NAtIONALA: Tanar din Borsa, prins de politistii din Gherla
Citeste
BUNI-S PSD-istii, dle Presedinte? GOANA PENIBILA DUPA VOTURI: A inaugurat muzeul de la Basesti cu banii alocati de "ciuma rosie"
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.