BUNI-S PSD-istii, dle Presedinte? GOANA PENIBILA DUPA VOTURI: A inaugurat muzeul de la Basesti cu banii alocati de "ciuma rosie"


Klaus Iohannis se afla in vizita in Maramures si, printre altele, a participat la redeschiderea Casei Memoriale Gheorghe Pop de Basesti. Presedintele a fost invitat de Ionel Bogdan, presedintele PNL Maramures dar si presedintele CJ Maramures.

Probabil ca Ionel a uitat sa-i spuna lui Iohannis ca muzeul din Basesti e un proiect pentru care Gabriel Zetea si Doru Dancus au depus eforturi serioase.

Mai e ceva, dom' presedinte: renovarea Casei Memoriale se datoreaza programului Centenar infiintat de PSD! 2,3 milioane de lei a trimis PSD in Basesti pentru muzeu.

Ce parere aveti despre asta, domnule presedinte? Cum va simtiti sa inaugurati proiecte finantate de PSD?

Si mai avem o intrebare: cand veniti in Maramures veniti doar pentru proiectele psd-iste sau o sa veniti si pentru proiectele incepute si finalizate de Ionel Bogdan?

UPDATE

,,Redeschiderea Casei Memoriale Gheorghe Pop de Basesti, dupa reabilitarea sa, atat pentru maramureseni, cat si pentru pastrarea vie a mostenirii noastre istorice. Ne aflam intr-un loc relevant pentru harta Romaniei care sper ca va deveni un reper pe harta turismului cultural, o destinatie pentru cei care vor sa cunoasca una dintre personalitatile care si-au dedicat intreaga viata Unirii romanilor. La temelia oricarei societati sanatoase stau respectul fata de trecut si respectul fata de personalitatile vizionare care l-au marcat si pretuirea valorilor care ne definesc. Sunt inca multe monumente istorice uitate ori lasate in paragina pe care administratiile locale trebuie sa le restaureze pentru a le reda comunitatilor", a spus Iohannis la Basesti.

Comenteaza cu Facebook

CITESTE SI

Articolul BUNI-S PSD-istii, dle Presedinte? GOANA PENIBILA DUPA VOTURI: A inaugurat muzeul de la Basesti cu banii alocati de "ciuma rosie" apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

IN CARANTINA - PETROVA: Beat, fara permis a fugit de politie cu o autoutilitara ce avea ITP-ul expirat
Citeste
Imagini sinistre de la poarta unui spital de urgente…
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.