Handbal masculin. Victorie in Baia Mare: Romania bate Muntenegru la noua goluri, cu trei jucatori de la Minaur in teren

Dupa infrangerea la trei goluri din Suedia, echipa nationala a Romaniei a venit in Baia Mare pentru meciul cu selectionata Muntenegrului. Dupa tragerea la sorti s-a cautat o locatie unde "tricolorii" sa fie sprijiniti asa cum se cuvine, s-a ales Baia Mare, insa, din pacate, Covid-19 a spus "nu" accesului publicului in sala.

Baietii antrenati de Rares Fortuneanu si Adi Petrea au obtinut o victorie muncita, la un scor care nu ne-am fi gandit cu siguranta inaintea startului partidei: 36-27. Primele 10 minute au fost grele pentru Romania, care a fost condusa chiar si la patru goluri (1-5), insa a revenit repede in joc, a egalat si a preluat pentru prima oara coducerea la 7-6, bazandu-se pe un joc cu doi centri, Cabut si Fenici, extrem de iuti. De asemenea, apararea a mers foarte bine, iar Ionut Iancu a scos o multime de mingi grele, lansand apoi contraatacuri si chiar marcand de doua ori, din poarta in poarta. La pauza a fost 16-13, doar ca echipa noastra n-a lasat nicio clipa garda jos si s-a distantat in continuare, reusind sa se impuna cu 36-27.

Pentru echipa noastra au jucat si trei sportivi de la CS Minaur, Calin Cabut (6 goluri), Andrei Buzle (un gol) si Alexandru Csepreghi, in timp ce Albert Cristescu a fost in tribune. De asemenea, pe banca s-a aflat si Adrian Petrea, principalul de la Minaur, secundul lui Rares Fortuneanu la prima reprezentativa.

In celalalt meci al grupei, Suedia s-a impus categoric in Kosovo, 30-16. Urmatoarele jocuri ale Romaniei in preliminariile EURO 2022 sunt cu Kosovo, pe 10 si 13 martie 2021.

Romania – Muntenegru: 36-27 (16-13)

Sursa – minaur.ro

Fotbal. Baia Mare a surclasat in mod clar Satu Mare. Somcuta a pierdut la scor. Recea nu a jucat
Citeste
Vaccinul anti-Covid are o eficacitate de 90%, dupa studii clinice cu peste 43.000 de voluntari. Anul viitor se pot produce doze pentru 650 de milioane de persoane
Citeste
Articol preluat de pe directmm.ro. Citeste tot articolul aici.