Fotbal. Baia Mare a surclasat in mod clar Satu Mare. Somcuta a pierdut la scor. Recea nu a jucat

Bilantul meciurilor de weekend in Liga 2 si 3 a reprezentantelor Maramuresului este urmatorul: o victorie, o infrangere si un meci amanat.

ACSF Comuna Recea nu a disputat meciul impotriva Gloriei Buzau din cauza COVID-19. Echipa a aflat rezultatelor testarii prin metoda pulling cand erau catre Buzau, motiv pentru care au facut cale intoarsa si au fost retestati. Meciul a fost amanat. Recea se afla pe locul 17 in Liga 2, cu 8 puncte din 9 meciuri. In ceea ce priveste echipele din Liga 3, Minaur Baia Mare si Progresul Somcuta Mare, una a castigat cu 4-0, alta a pierdut cu 4-0.

CS Minaur s-a descurcat foarte bine in meciul disputat pe "Viorel Mateianu" sambata, trecand cu 4-0 de CSM Satu Mare, in ultima etapa a turului din seria a 10-a, a notat minaur.ro. Baimarenii au deschis repede scorul prin Serediuc, apoi au majorat diferenta printr-un gol de generic de la centrul terenului, marcat de Mircea Donca (min. 14), astfel ca misiunea echipei antrenata de Dorin Toma a devenit mult mai usoara.

Minaur a continuat sa atace, a mai marcat o data pana la pauza, prin Serdeiuc si a mai avut si alte ocazii de poarta, dar la cabine s-a intrat cu 3-0. Dupa reluare, tot Minaur este cea care inscrie, prin Zete, dar disputa este usor mai echilibrata, oaspetii incercand sa puna si ei probleme.

S-a terminat 4-0, iar CS Minaur termina turul de campionat pe locul al doilea. Un tur din care mai sunt de jucat cateva meciuri, toate amanate. Pe 14 noiembrie este programata prima etapa din retur, cand Minaur va intalni pe teren propriu Progresul Somcuta Mare. Va veni o pauza destul de lunga, pana in luna martie a anului viitor. Poate pana atunci se  vor mai rezolva probleme cu Covid-19.

 

 

Etapa a 9-a (sambata, 7 noiembrie, ora 14.00)

Clasament

Etapa a 10-a (prima din retur, sambata, 14 noiembrie): CSC Sanmartin – Sportul Simleu; Gloria Bistrita – CSM Satu Mare; CS Minaur – Progresul Somcuta; SCM Zalau – CAO Oradea; Luceafarul Oradea – Somesul Dej.

Sursa informatii confruntarea Baia Mare-Satu Mare – minaur.ro

DirectMM.ro

Foto – arhiva

Meteo Maramures: Vreme in general frumoasa de toamna, asteptata in Maramures, in intervalul urmator. Precipitatiile vor fi rare. Vezi estimarile pe doua saptamani
Citeste
Handbal masculin. Victorie in Baia Mare: Romania bate Muntenegru la noua goluri, cu trei jucatori de la Minaur in teren
Citeste
Articol preluat de pe directmm.ro. Citeste tot articolul aici.