GOLD STRARS BAIA MARE: 10 medalii la Campionatele Nationale de Inot Masters – Gyula, Ungaria

Asociatia Club Sportiv Gold Stars Baia Mare a participat la Campionatele Nationale de vara in bazin descoperit desfasurat in Gyula, Ungaria. Evenimentul a avut loc in perioada 26-28 iunie, in bazin olimpic (50 m), fiind prezenti 258 de inotatori legitimati la 47 cluburi din Romania, Serbia, Slovacia si Ungaria.

Desi reprezentat doar de doi sportivi, clubul baimarean si-a imbogatit palmaresul cu 10 medalii.

Delia Ana Kovacs, categoria 40-44 de ani, a cucerit 7 medalii, dintre care 5 de aur si 2 de argint: locul I in probele de 100 m liber, 100 m spate, 50 m bras, 200 m spate, 200 m mixt, precum si locul II la 50 spate si 50 m fluture.

Hitter Istvan, categoria 40-44 de ani: 2 medalii de argint in probele de 50 m bras si 200 m liber.

Monika, Lorand, Norbert si Istvan Hitter au cucerit locul III in proba de stafeta a familiilor.

Dupa o absenta de 4 luni din sfera competitionala, iata ca baimarenii reusesc iarasi sa se impuna. Ungaria este cunoscuta ca avand o indelungata traditie in lumea inotului, evenimentul din Gyula marcand aniversarea a 50 de ani de inot masters din tara vecina.

“A fost o placere sa revenim in competitie. Un eveniment bine organizat care a atras multi sportivi dornici de a reintra in bazinul de inot. Este un an greu avand in vedere intreruperea totala a antrenamentelor. Desi au fost doar doua saptamani de pregatire pentru concurs, am reusit sa ne mentinem sau sa ne imbunatatim timpii la probe. Multumim tuturor pentru sustinere”, spune Delia Ana Kovacs, vicepresedinte Gold Stars Baia Mare.

Articolul GOLD STRARS BAIA MARE: 10 medalii la Campionatele Nationale de Inot Masters – Gyula, Ungaria apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Este oficial! In Romania NU A FOST EPIDEMIE de coronavirus!
Citeste
CONTROL IN TRAFIC: 140 de litri de alcool ridicati de politistii din Cavnic
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.