CONTROL IN TRAFIC: 140 de litri de alcool ridicati de politistii din Cavnic

Ieri, 02 iulie, ora 13:25, politistii din Cavnic, in timp ce efectuau controlul si supravegherea traficului rutier din localitate, au oprit pentru control un autoturism condus de catre un tanar de 25 de ani din Campulung Moldovenesc.
In urma verificarii autoturismului, a fost identificata cantitatea de 140 litri de alcool, pentru care nu a putut prezenta documente justificative.
Intreaga cantitate a fost ridicata in vederea continuarii cercetarilor.
In cauza s-a intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de detinerea de catre orice persoana in afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul Romaniei a produselor accizabile supuse marcarii, potrivit prezentului titlu, fara a fi marcate sau marcate necorespunzator ori cu marcaje false.

In ultimele 24 de ore politistii maramureseni au identificat doi barbati care au comis infractiuni.

Baia Mare - Ieri, 02 iulie, in jurul orei 09:40, politistii rutieri din Baia Mare, au oprit pentru control un autoturism condus pe bulevardul Decebal, de catre un barbat de 37 de ani din municipiu.
In urma verificarilor politistii au constatat ca acesta nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule . Barbatul a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool in aerul expirat.
In cauza a fost intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de conducere a unui vehicul fara a detine permis de conducere.

GROSI – Azi noapte, la ora 01:00, politistii din Grosi au oprit pentru control un autoturism condus de catre un tanar de 26 de ani. Intrucat acesta emana halena alcoolica a fost testat cu aparatul etilotest rezultand o alcoolemie de 0,63 mg/l alcool pur in aerul expirat.
Tanarul a fost condus la spital unde i s-au recoltat probe biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.
In cauza se efectueaza cercetari cu privire la savarsirea infractiunii de conducere a unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante.

Politistii rutieri din nou in actiune

Ieri, politistii rutieri au desfasurat actiuni pe linie de viteza respectiv pe linie de stare tehnica impreuna cu specialistii R.A.R. Maramures.
In urma actiunilor desfasurate politistii au verificat 56 de autovehicule, iar pentru neregulile constatate au aplicat 31 de sanctiuni cu o valoare totala de peste 14.000 de lei. Ca masura complementara s-a dispus retinerea a patru permise de conducere si a cinci certificate de inmatriculare.

Articolul CONTROL IN TRAFIC: 140 de litri de alcool ridicati de politistii din Cavnic apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

GOLD STRARS BAIA MARE: 10 medalii la Campionatele Nationale de Inot Masters – Gyula, Ungaria
Citeste
Comisia pentru Protectia Copilului din cadrul DGASPC Maramures, in vizorul presedintelui CJ
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.