GALERIE FOTO: 100 gospodarii izolate si fara energie electrica, drumul distrus de ape. Magistrala de apa a orasului Borsa afectata

Imagini apocaliptice la Borsa pe vaile Cercanel si Bilt. Apele involburate au distrus drumul de acces pe strazile respective astfel ca 100 de case au ramas izolate. A fost oprita alimentarea cu energie electrica a peste 100 de gospodarii. Populatia este in stare de alerta, iar administratia locala a intervenit de urgenta cu excavatoare.

"A plouat de 24 de ore neincetat. Este afectata magistrala de alimentare cu apa potabila a orasului. Peste 100 de locuinte de pe strada Cercanel au ramas izolate. Alte 100 de case de pe strada Birt, vor ramane in aceasta noapte fara alimentare cu energie electrica. Maine avem bacalaureatul si in Borsa. Vom face tot posibil ca elevii sa ajunga in timp util la examen dar si sa aiba parte de conditii optime. Daca va fi nevoie vom ajuta persoanele in nevoie cu ajutor medical dar si materiale pentru a repara stricaciunile facute de furia apelor" a declarat Ion Sorin Timis, primarul orasului Borsa.

Articolul GALERIE FOTO: 100 gospodarii izolate si fara energie electrica, drumul distrus de ape. Magistrala de apa a orasului Borsa afectata apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Papa Francisc: Singura teama a crestinului? Sa nu piarda prietenia cu Dumnezeu
Citeste
CURTEA BLESTEMATA: Bataie intre doua familii de rromi din Sighetu Marmatiei in locul in care au fost ucisi trei oameni (galerie foto)
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.