CURTEA BLESTEMATA: Bataie intre doua familii de rromi din Sighetu Marmatiei in locul in care au fost ucisi trei oameni (galerie foto)

Incident grav la Sighetu Marmatiei in aceasta seara. Politia a fost alertata in jurul orei 21.00 despre faptul ca doua familii de etnie rroma se bat, injura si fac un scandal de nedescris, iar o persoana are capul spart.

Imediat la fata locului au fost trimise mai multe echipaje ale Politiei dar si un echipaj al Serviciului Judetean de Ambulanta.

Politistii au identificat trei persoane care au participat la bataie. Doua dintre acestea au fost duse la sediul Politiei pentru audieri, iar o a treia persoana a fost transportata la spital pentru ingrijiri medicale.

S-a deschis dosar pentru comiterea infractiunilor de tulburarea linistii si ordinii publice, loviri si alte violente.

Oamenii din zona ne-au precizat ca in curtea respectiva din imediata apropiere a Primariei din Sighet de-a lungul anilor au fost comise mai multe crime.

vom reveni

Articolul CURTEA BLESTEMATA: Bataie intre doua familii de rromi din Sighetu Marmatiei in locul in care au fost ucisi trei oameni (galerie foto) apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

GALERIE FOTO: 100 gospodarii izolate si fara energie electrica, drumul distrus de ape. Magistrala de apa a orasului Borsa afectata
Citeste
Borsa sub ape. Pericol pentru localnicii care stau pe vaile din oras
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.