FOTO EXCLUSIV: Un guvern incompetent duce Romania pe primul loc in UE privind imbolnavirile de COVID-19. La Borsa, selfi cu pilotul elicopterului SMURD… fara nicio protectie

Raportarea de azi privind noilde cazuri de imbolnaviri de coronavirus ne duce pe primul loc in UE, pe locul 3 in Europa, dupa Rusia si Ucraina, si pe locul 14 in lume.

De la ultima informare transmisa de Grupul de Comunicare Strategica, au fost inregistrate alte 555 de noi cazuri de imbolnavire.

La ATI, in acest moment, sunt internati 237 de pacienti.

S-a depasit pragul de 30.000 de imbolnaviri in Romania de la inceputul crizei.

Austria a emis avertizari de calatorie pentru Romania, Bulgaria si Republica Moldova, dupa ce situatia privind epidemia de Covid-19 din aceste tari s-a inrautatit, a anuntat miercuri guvernul de la Viena.

De la cititori ne-au parvenit imagini din Borsa, unde selfi-urile cu unul dintre membri echipajului de pe elicopterul SMURD Salaj, au fost facute fara nicio protectie.

Conform informatiilor noastre elicopterul SMURD a fost solicitat sa intervina dupa ce un barbat a cazut de la aproximativ 4 metri inaltime. Victima a fost transportata de la Spitalul Borsa la Spitalul Judetean de Urgenta Baia Mare, sectia Chirurgie.

Daca ati surprins imagini foto sau video cu evenimente care se produc pe soselele Maramures le asteptam pe adresa de email:& [email protected]& sau pe paginile noastre de facebook.

Articolul FOTO EXCLUSIV: Un guvern incompetent duce Romania pe primul loc in UE privind imbolnavirile de COVID-19. La Borsa, selfi cu pilotul elicopterului SMURD… fara nicio protectie apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

EVENIMENTE RUTIERE: Pieton accidentat pe o trecere de pietoni din Baia Mare, doi barbati depistati conducand autovehicule fara sa detina acest drept
Citeste
DUPA GRATII: Barbat din Baita de sub Codru, condamnat pentru infractiuni comise cu violente
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.