EVENIMENTE RUTIERE: Pieton accidentat pe o trecere de pietoni din Baia Mare, doi barbati depistati conducand autovehicule fara sa detina acest drept

Ieri, politistii din cadrul Postului de Politie Moisei, in timp ce efectuau serviciul de patrulare si supraveghere a traficului rutier pe DN 18, au efectuat semnal de oprire a unui autoturism, insa, conducatorul auto aflat la volan si-a continuat deplasarea, motiv pentru care politistii au pornit in urmarirea acestuia.
In cele din urma, autoturismul a fost oprit pe un drum comunal, iar politistii au identificat conducatorul auto ca fiind un barbat de 50 ani, din Moisei.
In urma verificarilor, politistii au constatat ca acesta nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
Barbatul a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind 1,01 mg/l alcool pur in aerul expirat, fiind condus la Spitalul Viseu de Sus, unde i s-au recoltat probe biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.
In cauza s-a intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunilor de conducerea unui vehicul fara permis de conducere si conducerea unui vehicul sub influenta bauturilor alcoolice.

Tot ieri, in jurul orelor 14:00, politistii din Borsa, in timp ce executau serviciul de patrulare si control al traficului rutier din oras, au oprit pentru control un autoturism. Politistii au identificat la volan un tanar de 21 ani, din Borsa.
In urma verificarilor, politistii au constatat faptul ca permisul de conducere a acestuia ii este suspendat.
In cauza se efectueaza cercetari pentru savarsirea infractiunii de conducerea unui vehicul fara permis de conducere.

In 07.07.2020, in jurul orei 08:45, pe bulevardul Bucuresti din Baia Mare , conducatorul unei autoutilitare in varsta de 37 ani, din municipiu, nu a acordat prioritate de trecere unei femei de 33 ani, care se afla angajata in traversarea strazii pe trecerea de pietoni marcata si semnalizata corespunzator. In urma impactului a rezultat vatamarea corporala a femeii. Aceasta a fost transportata la spital pentru ingrijiri medicale unde a ramas internata.
Ambele persoane implicate in accidentul rutier au fost testate cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00mg/l alcool pur in aerul expirat.
Politistii continua cercetarile.

Articolul EVENIMENTE RUTIERE: Pieton accidentat pe o trecere de pietoni din Baia Mare, doi barbati depistati conducand autovehicule fara sa detina acest drept apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

SPIRIT CIVIC: A gasit bani strada si i-a predat politistilor sigheteni
Citeste
FOTO EXCLUSIV: Un guvern incompetent duce Romania pe primul loc in UE privind imbolnavirile de COVID-19. La Borsa, selfi cu pilotul elicopterului SMURD… fara nicio protectie
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.