FOTO EXCLUSIV: Cinci victime: Un sofer mort si trei incarcerati intr-un accident infiorator la Borsa (ACTUALIZARE 2)

Un grav accident de circulatie s-a petrecut pe strada Victoriei din Borsa la cateva minute dupa miezul noptii.

Din primele informatii se pare ca doua autoturisme s-au ciocnit violent iar trei persoane au ramas incarcerate in masinile distruse iar alte doua au fost scoase.

La fata locului intervin echipajele de la descarcerare, cele medicale ale SAJ si SMURD, dar si politia Borsa. Echipajele medicale au gasit doua victime in coma, iar unul in stop cardio-respirator.

Actualizare – ISU MARAMURES

Garda de Interventie Borsa a intervenit in cazul unui accident rutier produs in localitatea Borsa, pe strada Victoriei.

In urma coliziunii a doua autorurisme au rezultat trei victime incarcerate. Pompierii militari au intervenit cu o autospeciala si un echipaj de prim ajutor S.M.U.R.D. Alaturi de pompierii militari au intervenit si doua echipaje S.A.J.

Victimele au fost transporate la spitalul din localitate, iar in aceasta dimineata, echipajul de terapie intesiva mobila S.M.U.R.D. si autospeciala de transport victime multiple, din cadrul Detasamentului Baia Mare, s-au deplasat la Borsa pentru a transporta victimele la spitalul din Baia Mare

ACTUALIZARE – IPJ Maramures

la ora 23:45, politistii din Borsa au fost sesizati prin 112 despre faptul ca pe strada Victoriei din Borsa a avut loc un accident rutier cu victime.

Politistii ajunsi la fata locului au constatat ca un tanar in varsta de & 26 de ani din Bucuresti in timp ce conducea un autoturism & avand directia de deplasare dinspe Borsa spre Moisei, a efectuat manevra de intoarcere fara sa se asigure suficient, moment in care a fost lovit in partea laterala stanga de catre un autoturism care avea aceeasi directie de mers si era condus de un tanar de 22 de ani din Borsa.

Autoturismul acrosat a fost proiectat in alte doua autoturisme parcate pe un spatiu verde, in afara partii carosabile.

In urma accidentului & rutier a rezultat vatamarea corporala & a cinci persoane, acestea fiind & transportate la spital pentru ingrijiri medicale.

Conducatorilor auto le-au fost recoltate & probe & biologice & de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.

Din pacate la cateva ore de la producerea accidentului soferul in varsta de 26 de ani a decedat.

In cauza se continua cercetarile, pentru stabilirea tuturor cauzelor si imprejurarilor producerii evenimentului.

CITESTE SI:

Articolul FOTO EXCLUSIV: Cinci victime: Un sofer mort si trei incarcerati intr-un accident infiorator la Borsa (ACTUALIZARE 2) apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

FOTO ACTUALIZARE / EXCLUSIVITATE – ATAC INFIORATOR: Vanzatoarea unui magazin din Lapusul Romanesc a fost injunghiata de 7 ori in strada. Lama cutitului s-a rupt in abdomen
Citeste
Preotul din Carbunar va fi inhumat miercuri, 12 august. Acesta va primi post mortem rangul onorific de iconom-stavrofor
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.