FOTO ACTUALIZARE / EXCLUSIVITATE – ATAC INFIORATOR: Vanzatoarea unui magazin din Lapusul Romanesc a fost injunghiata de 7 ori in strada. Lama cutitului s-a rupt in abdomen

Caz socant azinoapte intr-o comuna din Tara Lapusului. Din informatiile noastre oferite in exclusivitate de sursele noastre se pare ca o femeie in varsta de aproximativ 40 de ani a fost atacata si injunghiata cu un cutit imediat dupa ora 22.00 in localitatea Lapus.

Se pare ca femeia tocmai iesise din magazinul alimentar unde muncea cand a fost atacata de un necunoscut. Acesta a injunghiat-o iar lama cutitului s-ar fi rupt in abdomen.

Agresorul nu s-a oprit nici dupa ce femeia ar fi cazut la pamant. Acesta a continuat sa o loveasca cu picioarele.

Victima a ajuns la Spitalul Judetean de Urgenta Baia Mare in stare deosebit de grava. Pana in acest moment medicii au facut tot posibilul sa o tina in viata. Astazi, acestia au cerut ajutorul unui elicopter SMURD pentru a fi transferata la un spital de specialitate din Spitalul Tg Mures.

Aceleasi surse sustin ca principalul suspect ar fi fost retinut de politie.

ACTUALIZAREIPJ Maramures

“Politistii Sectiei 7 Suciu de Sus efectueaza cercetari si investigatii pentru stabilirea tuturor imprejurarilor in care o femeie de 41 de ani a suferit leziuni corporale si in prezent se afla internata la spital sub supraveghere medicala.
La finalizarea cercetarilor si dupa incadrarea juridica a faptei, vor fi dispuse masuri legale”, declara in exclusivitate pentru vasiledale.ro ag. sef Romeo Tamasan – IPJ Maramures.

ACTUALIZARE 2 – Surse

Conform surselor noastre femeia injunghiata era vanzatoare la un magazin. Se pare ca principalul suspect, un cetatean de etnie rroma din aceeasi localitate, ar fi pandit-o si a asteptat ca aceasta sa inchida magazinul. Atunci a atacat-o cu cutitul si a injunghiat-o de 7 ori. Apoi a plecat linistit. Femeia s-a tarat cu ultimele puteri si a reusit sa ceara ajutor.

Conform surselor noastre femeia are doi copilasi care o asteptau acasa. Suspectul, Darius poreclit Batoi (19 ani), ar fi declarat anchetatorilor ca nu stie de ce a atacat-o pe femeie.

Articolul FOTO ACTUALIZARE / EXCLUSIVITATE – ATAC INFIORATOR: Vanzatoarea unui magazin din Lapusul Romanesc a fost injunghiata de 7 ori in strada. Lama cutitului s-a rupt in abdomen apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Preotul Adrian Ieremi va fi condus miercuri pe ultimul drum; acesta va primi post-mortem rangul onorific de iconom-stavrofor
Citeste
FOTO EXCLUSIV: Cinci victime: Un sofer mort si trei incarcerati intr-un accident infiorator la Borsa (ACTUALIZARE 2)
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.