FOTO: Doua masini implicate intr-un accident rutier in Baia Mare (actualizare)

Echipajele de interventie au fost solicitate cu putin timp in urma la un accident rutier in Baia Mare, langa restaurantul Ghitta.

Din primele informatii, in evenimentul rutier au fost implicate doua autoturisme, fara incarcerati.

ACTUALIZARE – IPJ Maramures

"Ieri, 29 august, la ora 15.30, politistii baimareni au intervenit la un accident rutier produs pe aleea Mocirei din municipiu.

La fata locului politistii au constatat faptul ca o femeie de 42 de ani, din Baia Mare, in timp ce conducea un autoturism, nu a respectat semnificatia indicatorului "STOP" la intersectia cu strada Europa. Aceasta a patruns in intersectie fara a acorda prioritate de trecere unui autoturism condus regulamentar de catre un barbat de 49 de ani. In urma impactului trei persoane, din care doua minore de 4 respectiv 10 ani, au ajuns la spital in vederea acordarii de ingrijiri medicale. Politistii continua cercetarile", a declarat Romeo Tamaian

Foto: Dan Raul, Sabou Vasy / Radare Maramures.

Articolul FOTO: Doua masini implicate intr-un accident rutier in Baia Mare (actualizare) apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

ACCIDENT RUTIER PE DN 18: Cinci victime, una in coma, dupa ce o masina s-a izbit de un cap de pod. Soferul a adormit la volan (actualizare)
Citeste
Un barbat a fost impuscat mortal in timpul protestelor din Portland
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.