ACCIDENT RUTIER PE DN 18: Cinci victime, una in coma, dupa ce o masina s-a izbit de un cap de pod. Soferul a adormit la volan (actualizare)

Inca un an accident rutier s-a produs azi noapte in judet. Pe DN18, in Rona de Jos, un autoturism a intrat intr-un cap de pod, rezultand 5 victime.

La fata locului s-au deplasat echipaje de ambulanta de la Sighet si Baia Mare si SMURD.

O victima, un barbat de 23 de ani, este in coma. O fetita are fractura femur si a fost transportata la UPU Baia Mare. O alta victimaare hemoragie. Alte doua victime sunt cu rani minore.

ACTUALIZARE - IPJ Maramures

Azi, la ora 5.11, politistii de la Sectia 6 Politie Rurala Sarasau au fost sesizati prin SNUAU 112 cu privire la producerea unui accident cu victima in comuna Rona de Jos.

Politistii ajunsi la fata locului au constatat ca un tanar de 29 de ani, a condus un autoturism dinspre Viseu de Sus spre Sighetu Marmatiei, iar pe fondul oboselii a parasit partea carosabila intrand in coliziune frontala cu un cap de pod.

In autoturismul implicat in accident au mai fost patru pasageri din care o minora in varsta de 9 ani. Toate persoanele au fost transportate la spital in vederea acordarii de ingrijiri medicale.

Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero. In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul comiterii infractiunii de vatamare corporala din culpa.

Articolul ACCIDENT RUTIER PE DN 18: Cinci victime, una in coma, dupa ce o masina s-a izbit de un cap de pod. Soferul a adormit la volan (actualizare) apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

De vorba cu Iulia Ioana Vlad: „Parintii mi-au descoperit talentul, insa nu stiu daca am mostenit pe cineva anume, este un dar de la Dumnezeu” (FOTO)
Citeste
FOTO: Doua masini implicate intr-un accident rutier in Baia Mare (actualizare)
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.