FOCAR COVID-19 LA SIGHET: Creste numarul cazurilor. Alti 12 pacienti infectati cu noul coronavirus

La Spitalul Municipal Sighetu Marmatiei, in urma testarii pentru depistarea virusului SARS-COV19, sunt pozitivi alti 12 pacienti internati intr-o sectie a unitatii medicale, in total fiind 50 de sigheteni infectati. Vestea buna este ca sunt vindecate si externate cadrele medicale din spital confirmate anterior.

Cei 12 pacienti infectati cu noul Coronavirus sunt asimptomatici. Ei au fost izolati si mutati in sectia de boli infectioase. S-a procedat la curatenia si dezinfectia spatiilor din sectia unde au fost internati si izolati initial cei 12 pacienti. Directia de Sanatate Publica Maramures efectueaza ancheta epidemiologica.

De asemenea, au fost luate masurile necesare pentru protectia personalului si pacientilor, respectarea normelor de igiena in scopul prevenirii si limitarii raspandirii infectiei cu noul Coronavirus.

Citeste si

Articolul FOCAR COVID-19 LA SIGHET: Creste numarul cazurilor. Alti 12 pacienti infectati cu noul coronavirus apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Verificari la dezmbembrari: Sactiuni de 12.000 de lei aplicate intr-o singura zi de Garda de Mediu Maramures. Ce nereguli s-au constatat (GALERIE FOTO)
Citeste
EXCLUSIV: Fiul viceprimarului din Coroieni, implicat intr-un teribil accident rutier in Baba (ACTUALIZARE)
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.