EXCLUSIV: Fiul viceprimarului din Coroieni, implicat intr-un teribil accident rutier in Baba (ACTUALIZARE)


Accident teribil azi noapte la iesirea din localitatea Baba spre Draghia. Conform informatiilor oficiale evenimentul a avut loc pe DJ109F iar trei persoane au fost ranite dupa ce un autoturism a iesit in decor.

Conform informatiilor noastre se pare ca in autoturism erau trei tineri (fiul viceprimarului din Coroieni, nepotul fostului director al Scolii Generale din Coroieni si un alt localnic). Cel de la volan se pare ca nu ar fi adaptat viteza la conditiile de drum, iar la intrare in Baba se face un pod iar soseaua este deviata. Acolo practic este sapata o groapa imensa iar masina a ajuns in respectiva groapa.

Surse medicale sustin ca unul dintre raniti este in coma, altul are afectata coloana iar al treilea este ranita mai usor. Acestia au fost preluati de echipajele medicale ale SMURD si Ambulantei si dusi la spital. Autoturismul, care ar fi inchiriat, este distrus in totalitate.

Actualizare – IPJ Maramures

Azi noapte, la ora 00:28, politistii din Targu Lapus au fost sesizati prin SNUAU 112 despre faptul ca intre localitatile Coroieni si Baba a avut loc un accident rutier soldat cu victime.

Din primele verificari efectuate la fata locului a reiesit faptul ca autoturismul implicat in accident a fost condus de un tanar de 28 de ani, din Coroieni. Pe fondul consumului de alcool si a vitezei excesive, acesta nu a respectat indicatoarele temporare rutiere care indicau sa vireze la dreapta, a efectuat un viraj la stanga, a parasit partea carosabila si a cazut intr-o groapa de aproximativ 10 metri adancime sapata de un excavator care executa lucrari pe mijlocul partii carosabile.

In urma impactului, conducatorul auto si doi pasageri, tineri de 18 respectiv 24 de ani, au suferit leziuni corporale si au fost transportati la spital pentru ingrijiri medicale. Conducatorul auto a declarat ca a consumat bauturi alcoolice insa nu a putut fi testat cu aparatul etilotest. Acestuia i-au fost recoltate probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei in sange.

Politistii au intocmit dosar penal si continua cercetarile.

Articolul EXCLUSIV: Fiul viceprimarului din Coroieni, implicat intr-un teribil accident rutier in Baba (ACTUALIZARE) apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

FOCAR COVID-19 LA SIGHET: Creste numarul cazurilor. Alti 12 pacienti infectati cu noul coronavirus
Citeste
SITUATIE COVID-19 MARAMURES – 12 noi infectari intr-o singura zi, toate la Spitalul Municipal din Sighetu Marmatiei
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.