FOCAR COVID-19 LA SIGHET: 18 noi cazuri de INFECTAtI CU NOUL CORONAVIRUS la SPITALUL MUNICIPAL

La Spitalul Municipal Sighetu Marmatiei, in urma testarii pentru depistarea virusului SARS-COV19, sunt pozitivi 18 pacienti internati intr-o sectie a unitatii medicale, fata de 20 cati erau pana in prezent.

Cei 18 pacienti infectati cu noul Coronavirus sunt asimptomatici. Ei au fost izolati si mutati in sectia de boli infectioase. S-a procedat la curatenia si dezinfectia spatiilor din sectia unde au fost internati si izolati initial cei 18 pacienti.

Directia de Sanatate Publica Maramures efectueaza ancheta epidemiologica. S-a procedat la recoltarea de probe si testarea intregului personal medical din spital – 688 de angajati.

O alta masura dispusa de catre Directia de Sanatate Publica a fost de testare a pacientilor bolnavi psihic si cronici, adica 104 pacienti. De asemenea, au fost luate masurile necesare pentru protectia personalului si pacientilor, respectarea normelor de igiena in scopul prevenirii si limitarii raspandirii infectiei cu noul Coronavirus.

Citeste si

https://vasiledale.ro/2020/06/20/focar-covid-19-la-sighet-sapte-pacienti-si-13-angajati-ai-spitalului-municipal-infectati-cu-noul-coronavirus/

Articolul FOCAR COVID-19 LA SIGHET: 18 noi cazuri de INFECTAtI CU NOUL CORONAVIRUS la SPITALUL MUNICIPAL apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

COMBATEREA DELICTELOR SILVICE: Peste 200 de autovehicule verificate de politisti in cadrul unei alte actiuni
Citeste
Prins in timp ce sustragea bunuri dintr-o societate comerciala din Sighet
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.