COMBATEREA DELICTELOR SILVICE: Peste 200 de autovehicule verificate de politisti in cadrul unei alte actiuni

Politistii Serviciului de Ordine Publica au organizat la finalul saptamanii trecute o noua actiune pe linia prevenirii si combaterii faptelor ilegale din domeniul silvic.
Activitatile, desfasurate in colaborare cu reprezentanti ai Directiei Silvice Maramures, au vizat modul in care operatorii economici din domeniu respecta normele referitoare la exploatarea, prelucrarea, transportul, depozitarea si comercializarea materialelor lemnoase. In acest sens au fost efectuate mai multe controale pe drumurile publice de pe raza intregului judet.
Din cele 206 de autovehicule oprite pentru verificari, 31 transportau material lemnos. Pentru abaterile constatate au fost aplicate 26 de sanctiuni contraventionale, in valoare de 8.720 de lei.

o 47 de societati comerciale verificate in acest weekend, in cadrul unor actiuni organizate de politistii de investigare a criminalitatii economice

In sambata si duminica care tocmai au trecut au fost efectuate mai multe controale la sediile unor societati comerciale si la persoane fizice, in cadrul unor actiuni organizate de politistii Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice. Scopul activitatilor a fost prevenirea, descoperirea si sanctionarea faptelor ilicite savarsite in domeniul comertului cu produse alimentare si nealimentare, insa activitatile au vizat si verificarea modului in care sunt aplicate masurile pentru prevenirea raspandirii COVID-19.
Sambata au fost verificate 21 societati comerciale si trei persoane fizice in zona Sighetu Marmatiei si zona Baia Mare, iar pentru neregulile constatate au fost aplicate 11 sanctiuni contraventionale. Activitatile au continuat duminica, cand au fost verificate alte 23 de societati comerciale din Baia Mare.

De aceasta data au fost aplicate cinci sanctiuni contraventionale. Cele mai multe sanctiuni au fost aplicate pentru incalcari ale prevederilor O.U.G. nr. 28/1999 si Legii nr. 12/1990.
Valoarea totala a amenzilor aplicate a fost de 31 000 de lei. De asemenea a fost ridicata in numerar suma de aproximativ 3500 de lei.
Actiunea a fost organizata cu sprijinul politistilor din cadrul Politiei municipiului Baia Mare si a reprezentantilor I.T.M. Maramures.

Articolul COMBATEREA DELICTELOR SILVICE: Peste 200 de autovehicule verificate de politisti in cadrul unei alte actiuni apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

SE FURA ORICE: Bicicleta in Baia Sprie, bunuri dintr-un magazin din Sighet, altii au spart un fast-food
Citeste
FOCAR COVID-19 LA SIGHET: 18 noi cazuri de INFECTAtI CU NOUL CORONAVIRUS la SPITALUL MUNICIPAL
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.