Firma din baia mare, depistata cu deseuri de autovehicule depozitate fara respectarea prevederilor legale in vigoare

Ieri, 27 februarie, politistii Serviciului Arme, Explozivi si Substante Periculoase Maramures au actionat pentru prevenirea, identificarea si sanctionarea faptelor de natura penala si contraventionala la regimul substantelor si deseurilor periculoase.

Actiunea a urmarit verificarea modului in care sunt respectate prevederile legale in domeniu, a modului de efectuare a operatiunilor cu substante si deseuri periculoase si a conditiilor in care agentii economici desfasoara aceste operatiuni.
In urma controlului efectuat la o societate comerciala cu sediul pe strada Electrolizei din Baia Mare, politistii au depistat mai multe deseuri de autovehicule depozitate fara respectarea prevederilor legale in vigoare.

Primele verificari au relevat ca societatea verificata nu detine autorizatie de mediu pentru a desfasura activitati de colectare a deseurilor rezultate din autovehicule scoase din uz.
In cauza a fost intocmit dosar penal si se efectueaza cercetari sub aspectul comiterii infractiunii de neluarea sau nerespectarea masurilor obligatorii in desfasurarea activitatilor de colectare, tratare, transport, valorificare si eliminare a deseurilor periculoase.

A furat un laptop din vecini, dar nu va raspunde penal
Citeste
Carambol in baia mare, soldat cu o victima
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.