A furat un laptop din vecini, dar nu va raspunde penal

Politistii baimareni de investigatii criminale au rezolvat un nou caz de furt si au reusit recuperarea prejudiciului in valoare de 1.600 de lei. Partile s-au impacat, ceea ce insemna ca autorul faptei nu va raspunde penal.


Miercuri seara, la ora 23.00, la Politia municipiului Baia Mare, s-a prezentat un barbat care a reclamat ca in intervalul cat a lipsit din locuinta sa, persoane necunoscute au patruns in incinta prin fortarea ferestrei si au sustras un laptop.

Politistii au demarat investigatiile si au identificat a doua zi persoana banuita de comiterea furtului, un tanar de 18 ani, vecin cu victima. Intrucat prejudiciul a fost recuperat in totalitate, partea vatamata nu mai doreste tragerea la raspundere penala a autorului.

Un tanar care a incercat sa se sustraga de la executarea pedepsei dispuse de instanta, depistat de politisti

La data de 22 februarie a.c., Judecatoria Baia Mare a emis pe numele unui tanar de 18 ani, din Baia Mare, mandat de arestare preventiva pe o perioada de 30 de zile. Masura privativa de libertate a fost dispusa pe numele tanarului ca urmare a comiterii mai multor infractiuni de furt calificat. Luni, 25 februarie, acesta a fost dat in urmarire nationala.
Ieri, 27 februarie, politistii Serviciului de Investigatii Criminale l-au depistat si depus intr-un centru de retinere si arest preventiv in vederea executarii pedepsei.

Verde la circulaTia pe douA roTi
Citeste
Firma din baia mare, depistata cu deseuri de autovehicule depozitate fara respectarea prevederilor legale in vigoare
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.