A furat un laptop din vecini, dar nu va raspunde penal

Adaugat in categoria Important
a-furat-un-laptop-din-vecini-dar-nu-va-raspunde-penal.jpg

Politistii baimareni de investigatii criminale au rezolvat un nou caz de furt si au reusit recuperarea prejudiciului in valoare de 1.600 de lei. Partile s-au impacat, ceea ce insemna ca autorul faptei nu va raspunde penal.


Miercuri seara, la ora 23.00, la Politia municipiului Baia Mare, s-a prezentat un barbat care a reclamat ca in intervalul cat a lipsit din locuinta sa, persoane necunoscute au patruns in incinta prin fortarea ferestrei si au sustras un laptop.

Politistii au demarat investigatiile si au identificat a doua zi persoana banuita de comiterea furtului, un tanar de 18 ani, vecin cu victima. Intrucat prejudiciul a fost recuperat in totalitate, partea vatamata nu mai doreste tragerea la raspundere penala a autorului.

Un tanar care a incercat sa se sustraga de la executarea pedepsei dispuse de instanta, depistat de politisti

La data de 22 februarie a.c., Judecatoria Baia Mare a emis pe numele unui tanar de 18 ani, din Baia Mare, mandat de arestare preventiva pe o perioada de 30 de zile. Masura privativa de libertate a fost dispusa pe numele tanarului ca urmare a comiterii mai multor infractiuni de furt calificat. Luni, 25 februarie, acesta a fost dat in urmarire nationala.
Ieri, 27 februarie, politistii Serviciului de Investigatii Criminale l-au depistat si depus intr-un centru de retinere si arest preventiv in vederea executarii pedepsei.

verde-la-circulatia-pe-doua-roti.jpg verde-la-circulatia-pe-doua-roti-1.jpg verde-la-circulatia-pe-doua-roti-2.jpg verde-la-circulatia-pe-doua-roti-3.jpg
Verde la circulaTia pe douA roTi
Citeste
firma-din-baia-mare-depistata-cu-deseuri-de-autovehicule-depozitate-fara-respectarea-prevederilor-legale-in-vigoare.jpg
Firma din baia mare, depistata cu deseuri de autovehicule depozitate fara respectarea prevederilor legale in vigoare
Citeste