Femeie batuta crunt cu o halba de bere de catre cumnatul ei

Adaugat in categoria 112
Actualizat

ANCHETA IN POIENILE DE SUB MUNTE  Incident grav la Poienile de Sub Munte, in Maramures. O femeie din localitate a fost batuta crunt de cumnatul ei. 10 zile de ingrijiri medicale a avut nevoie femeia pentru a i se vindeca ranile suferite. Politia a deschis o ancheta in acest caz, insa barbatul a plecat deja in Anglia.

Incidentul a avut loc in data de 26 martie 2019, in jurul orei 15.50 si a fost povestit in exclusivitate de femeia agresata.

"Eram acasa cand cumnatul meu, Mihai Mihulaiciuc , a intrat peste mine si m-a batut rau de tot. Nu stiu din ce motiv dar abia am scapat din mainile lui. M-a lovit peste tot cu un pahar din sticle. Se vede si din poze.

Am fost la politie si am depus plangere pe numele lui. Totodata, am fost si mi-am scos si certificat medico-legal pentru ca nu pot sa las lucrurile asa. Doamne fereste de era acasa copilul meu.

Cine stie ce s-ar fi putut intampla. Din cate stiu el a plecat deja in Anglia la munca. Am vrut sa stie lumea ce am patit si totodata vreau ca politia sa ia masurile care trebuie. Nu pot lasa asa lucrurile" a declarat femeia din Poienile de Sub Munte pentru BaiaMare24.

 

Sursa info si foto: BaiaMare24

O femeie din poienile a fost batuta crunt de cumnat
Citeste
Divizia A1: Stiinta Explorari joaca luni pentru a se desprinde pe locul 8
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.