O femeie din poienile a fost batuta crunt de cumnat

O femeie din Poienile de Sub Munte a fost batuta crunt de cumnatul ei. 10 zile de ingrijiri medicale a avut nevoie pentru a i se vindeca ranile suferite. Politia a deschis o ancheta in acest caz, insa barbatul a plecat deja in Anglia la munca.

Incidentul a avut loc in data de 26 martie, in jurul orei 15.50 si ne-a fost povestit in exclusivitate de femeia agresata.

"Eram acasa cand cumnatul meu, Mihai Mihulaiciuc , a intrat peste mine si m-a batut rau de tot. Nu stiu din ce motiv dar abia am scapat din mainile lui. M-a lovit peste tot cu un pahar din sticla. Se vede si din poze.

Am fost la politie si am depus plangere pe numele lui. Totodata, am fost si mi-am scos si certificat medico-legal pentru ca nu pot sa las lucrurile asa. Doamne fereste de era acasa copilul meu.
Cine stie ce s-ar fi putut intampla. Din cate stiu el a plecat deja in Anglia la munca. Am vrut sa stie lumea ce am patit si totodata vreau ca politia sa ia masurile care trebuie. Nu pot lasa asa lucrurile", ne-a povestit femeia din Poienile de Sub Munte.

 

Vom reveni cu detalii referitoare la acest incident

Preluare baiamare24.ro

A luat foc o cabana din lemn de pe Valea Vaserului
Citeste
Femeie batuta crunt cu o halba de bere de catre cumnatul ei
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.