Femeia surprinsa de camerele video ca a furat bani dintr-un magazin, retinuta pentru 24 de ore

Avand in vedere imaginile aparute in spatiul public si sesizarea administratorului unui magazin din Baia Mare, cu privire la faptul ca luni, 26 august, o tanara a reusit sa sustraga 200 de lei din casa de marcat, politistii din cadrul Politiei municipiului Baia Mare au demarat de urgenta activitati specifice in vederea identificarii acesteia si luarii masurilor legale care se impun.

Astfel, ieri, 28 august, politistii au reusit sa o identifice pe cea in cauza – o baimareanca de 30 de ani.

Totodata, in cadrul cercetarilor efectuate, politistii au constatat ca aceasta a sustras in cursul zilei de ieri portofelul cu 1100 de lei, acte de identitate si carduri, din poseta unei femei care se afla pe bulevardul Bucuresti din municipiu. O parte din prejudiciu a fost recuperat si restituit partii vatamate.

In baza probatoriului administrat, baimareanca a fost retinuta pentru 24 de ore si urmeaza a fi prezentata instantei cu propunere de arestare preventiva. Politistii continua cercetarile pentru documentarea intregii sale activitati infractionale.

Citeste si RECENT ELIBERATA DIN PUSCARIE: O TANARA S-A SERVIT CU BANII DINTR-O CASA DE MARCAT. ARE PE ROL INCA 7 DOSARE PENALE

Arestat preventiv dupa ce spart o locuinta si a furat un telefon mobil si 100 de lei
Citeste
ATP Trucks lanseaza TRUSTON in Romania
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.